Як у Голобах відзначали день селища

5
2
Як у Голобах відзначали день селища
Аніматори, рушники, ярмарка, фотозона і навіть флешмоб. У селищі на Ковельщині відгуляли іменини.

6-го травня в календарі у голобчан особливе: окрім престольного церковного свята, тут відзначають ще й День селища. Цього дня виповнюється 473 роки від заснування та 60 років з часу надання Голобам статусу селища.

За прожитий рік Голоби мають чим пишатися

«Селище – це серце новоутвореної Голобської об’єднаної територіальної громади. З 7638 її жителів 4300 – це мешканці Голоб. Під сучасну пору селище якісно оновилося: запрацював Центр надання адміністративних послуг, зроблено капітальний ремонт кіноконцертної зали Будинку мистецтв, будівлі музичної школи, триває робота над поліпшенням якості дорожнього покриття, продовжується реконструкція стадіону «Дружба», на базі місцевої гімназії створено опорний освітній заклад», - зазначив селищний голова Сергій Гарбарук.



Окрім урочистостей, Голоби радували у свій День народження флешмобом, рушником єдності, музичними вітаннями від дружніх старостинських округів ОТГ, ярмаркою, виставками народних майстрів, атракціонами, конкурсами, фотозоною, частуванням кулішем, лотереєю. До свята приурочено й відкриття Центру сімейної культури, що стало можливим за ініціативи настоятеля місцевого храму та підтримки активної молоді.

Привітати голобчан з’їхалися з різних куточків Волині та й України ті, для кого цей край є малою батьківщиною. Серед гостей і владці – заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук та голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак.



Помпезності події додала широка концертна програма, презентована викладачами та студентами Луцького педколеджу. Мистецьку частину заходів продовжив виступ луцького гурту «Резус-блюз».

Альона ГАРБАРУК.
Фото Тетяни ВОРОБЕЙ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. Ще б відзначили закриття терапії у лікарні. Яке веде до повної ліквідації даного закладу. Що скаже Гарбарук на цю тему?
Відповісти
Молодці. Ще б відзначили закриття терапії у лікарні. Яке веде до повної ліквідації даного закладу. Що скаже Гарбарук на цю тему?
Відповісти
Не день селища а день москальського матріархату.а святкували халуї москальські
Відповісти
Взагалі, в Голобах, церква московському патріархату з діда-прадіда, а київського зовсім недавно, і їм ніхто не заважав долучитися до свята!
Відповісти
Чому поважний голова Гарбарук не вихваляється закриттям хірургічного відділення?!А тільки докладає руку для подальшого скорочення працівників!Ганьба!Відкриває тільки нові посади в себе!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні