Двоє українців хотіли перевезти сало в Росію

1
-3
Двоє українців хотіли перевезти сало в Росію
На Харківщині прикордонники затримали двох українців, які везли автомобілем до Росії сало, передає УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Інцидент стався сьогодні неподалік кордону з Росією. Спільний прикордонний наряд під час перевірки держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Отрадне та російським Новопетрівка затримав автомобіль марки “ВАЗ”.

Автівкою двоє громадян України 1983 та 1984 років народження намагалися перемістити 9 мішків сала загальною вагою майже 200 кілограмів та запчастини до автомобіля. Під час затримання правопорушники чинили опір прикордонникам, за що на них, окрім за спробу порушення кордону, складені документи за злісну непокору військовослужбовцям.

Попередня сума оцінки вилученого товару склала 50 тисяч гривень. Наразі товар передано співробітникам фіскальної служби.

Громадян України затримано в адміністративному порядку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гамна їм а не сала!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні