--> Приліт Онуфрія гелікоптером на Волинь коштував десять тисяч доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Приліт Онуфрія гелікоптером на Волинь коштував десять тисяч доларів

34
-2
Приліт Онуфрія гелікоптером на Волинь коштував десять тисяч доларів
Вартість нещодавнього візиту митрополита УПЦ МП – Онуфрія, оцінили в 10 тис. доларів

Вартість оренди гвинтокрила - 2 200 доларів за годину. За дві години польоту митрополита довелося заплатити майже п'ять тисяч доларів. Ще не менше як дві години треба на повернення до Києва, тож суму збільшується в два рази, - про це повідомляє Експрес

Нагадаємо, що 20 квітня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрійприлітав на Волинь та очолив Божественну літургію в Успенському соборі, Святогорського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря.

Відстань з Києва до Зимненського монастиря - це близько години польоту. Майже стільки ж з Волині до Почаєва.

А якщо враховувати, що на Волині вертоліт простояв ніч, чекаючи на наступний переліт митрополита, то й за це довелося заплатити.

Година простою коштує 50 доларів, стільки ж оплата пілотів. Два пілоти чекали на виліт майже 10 годин, тож це ще тисяча доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прихожани російської церкви такі багаті та щедрі, що можна і на вертольотах літати попам.... і на ролс-ройсах їздити.
Відповісти
Не пишіть про Церкву і про монахів поганого . За неправильні ваші дії прийдеться відповідати. Добре, якщо вам, а як дітям вашим?
Відповісти
Цеж як Вас залякала " любляча і добра церква", що Ви навіть думати боїтеся. Звільніться від цього. Заради себе і своїх дітей
Відповісти
Стараймося дотримуватись 10 Заповідей Божих УСІ. Молімось щиро усі чи вдома, чи в дорозі, чи в полі чи в ХРАМАХ. В державах , де Конституція і Закони працюють , кожний працює сам на себе, яке здоров'я і розум людина має , вся сім'я , як здоров'я дозволяє . Дякують БОГУ за все і просять БОГА люди щирою молитвою здоров'я і життєвих років і собі і родині і в думках і словами . Ісус Христос працював - столярував. Лінивство - ГРІХ, владолюбство- гріх, золотолюбство -гріх. Христос ходив босий по землі і не надбав золота і срібла ... і продали за 30 срібняків і сказали Пилату - розіпни . На зраді Христа хотів Іуда заробив срібники. МИ СТАЛИ РАБАМИ БАГАТСТВА і РОЗКОШІ ВСІ.... Останні дні настали... Грішимо, грішимо, грішимо усі... жаль, що так...
Відповісти
Втічи від інтернету, бо тут тільки голі цицьки і содомія, вперед до монастиру, там не буде ніяких спокус та пороків
Відповісти

Зимненський монастир давно став притулкомрізноЇ кацапськоЇ нечисті!! Чого тільки варте вилизування там ікон яником
1



Відповісти
Я вже 4 роки як організував у своєму селі театр. Поставили ми там "Тев'є-молочник", зіграли для селян у клубі спектакль. Зробили квитки по 15 чи 10 гривень для сільського глядача. Зіграли двічі — вранці і ввечері. Зал на 300 місць був повністю заповнений. Зібрали ми гроші, я перерахував їх і розподілив між усіма порівну. Собі взяв сто гривень. Хоча я ставив п'єсу, мусив перечитати її разів з 20, розробляв сцени, працював з акторами, привіз на виставу з Києва декорації, протягом року приїжджав на репетиції. Я тратив свій час. Але грошей більше за всіх не взяв. Бо ми робимо спільну справу.
Якби я поступив по-справедливості, то на другий день люди сказали б: "Ага, то це він приїхав сюди на нас нажитись!". Для того, щоб зберегти діло, треба пожертвувати особистими інтересами. Так і в державі. Щоб наша країна вийшла на якийсь чесний путь, давайте так: внесемо кожен у спільну казну, на дороги, лікарні і школи, десяту частину свого загашника. Я даю тисячу доларів, а Петро Порошенко хай дасть свою десятину. Це буде чесно.
Поки що держава розвалюється. Є така приповідка. Батько лупить сина. Син плаче: "Тату, а тебе твій тато бив?" - "Бив!" - А твого тата тато бив? - "І його бив! Чого ти питаєш?" - "Я хочу знати, який дурень почав перший".
Зразу не розвалюється все. Якийсь дурень почав перший. От і держава не зразу почала розвалюватись.
Відповісти
Як мудро!
Відповісти
"Вартість оренди гвинтокрила - 2 200 доларів за годину. За дві години польоту митрополита довелося заплатити майже п'ять тисяч доларів. Ще не менше як дві години треба на повернення до Києва," "Відстань з Києва до Зимненського монастиря - це близько години польоту." Ви навіть не перечитуєте, що ви пишете, а ще чекаєте що може вам хтось вертольота подарує за ваші гадрсті на Церкву і Священнослужителів.
Відповісти
Слова церква та попи, пишуться з маленької букви. Відколи цих паразитів, глистів і вшів суспільства потрібно величати з великої літери. Нічого не роблять, нічого не виробляють, говорять нісенітниці, розповідають казки, жруть і п'ють в три горла і дурять людей.
Відповісти
Вася вирішив згадати, чим займався на майдані) Щосам виробив? Не тобі, майданному дебілоїду вказувати мені що як пишеться.
Відповісти
Даю допомогу тій людині особисто в руки, що звертається за допомогою до мене... без посередників . Тій людині, що хочу сам, якій підказує серце допомогти. Сам заробив, сам і розпоряджаюсь своїми коштами.
Відповісти
За ту ціну, що політала жопа московської гниди, можна добряче допомогти дітям-сиротам, але навіщо? Ліпше ряженому руки цілувати
Відповісти
іуда так само казав: навіщо витрачати таке дорогоцінне миро? краще продати й роздати бідним
Відповісти
Категорично рекомендую прочитати книжку Марії Кікоть "Исповедь бывшей послушницы". Зрозумієте яке бл#@ство рпц і їх монастирі...
Відповісти
Війна- це горе... Це - смерті, кров, інваліди.... без даху над головою, без їжі, медикаментів і т.д люди. Це горе втрати близьких людей на 50-100 років ! ГОРЕ-ПРЕЗИДЕНТИ РОСІЇ І УКРАЇНИ , ГОРЕ-ПОЛІТИКИ ЗУПИНІТЬ ДУРНУ ВІЙНУ ЗА МИРНИМ СТОЛОМ- ПЕРЕГОВОРІВ. НЕ Я І ПРОСТИЙ НАРОД УКРАЇНИ І РОСІЇ РОЗПОЧАЛИ ПЕКЛО В УКРАЇНІ-НЕНЦІ. Високоповажний Онуфрій би поговорив з Кірілом і Путіном, щоб припинили війну.... не обовязково летіти гвинтокрилом -є інтернет -мобілки, скайп...
Відповісти
у них переговори щодня... за баклажкою пива. у них все ок. це все і є наслідок їхніх переговорів. чекаємо, доки уроди настрибають собі на рак мозку і перевиздихають. якщо доживемо.
Відповісти
А в порошенка з денисенком не треба просити???
Відповісти
Категорично рекомендую прочитати книжку "48 законів влади". Тоді у вас, чорноротих дописувачів, можливо з'явиться розуиіння того, що хтось просто зпгрібає жар вашими руками. Бо як за гречкою перед виборами від Івахіва чи Палиці то швидко біжите і не питаєте чим вони заробили на вертоліт. - мабуть пожертвами.
Відповісти
дивні люди, самі - несуть попам гроші, а потім рахують скільки було витрачено на оренду гелікоптера...
Відповісти
лайноекспрес навчився рахувати?) майже) вітаємо, це вже майже подвіг) це міг бути і приватний транспорт)
Відповісти
Полішукі пішли дружно облизувати йому лапи.Дійсно хохли заслужили що їх всі мають.Тільки солдат шкода що гинуть за цю пи..ту
Відповісти
А що пишуть з цього приводу сайти УПЦ-МП? Наприклад, писанину Валентинчика Марчука читати просто весело. Хай Марчук розкаже, як пятою точкою зробив церковну карєру у гомика Ніфонта, який наближав до себе лише через гомосексуальний контакт. Недаремно прислужником Ніфонта був перукар Сергій Чирик - можна сказати, пропередник Марчука у прислужництвах та "ублажаннях" волинського архирея. Та й гей Олександр Драбинко був у них обох у друзях, а це вже багато про що говорить...
Відповісти
майдаунізм лікується тільки арештом і виправними роботами на 50 років і то на початковій фазі, далі лікування неможливе. Господи Помилуй.
Відповісти
Ніфонт грозив людям прокльонами, смертю, Божою карою, яку може на них сам особисто накликати, якщо його не будуть слухатися... Але ж чому ж вороги пережили його: живий-здоровий на даний час й Гудима, й Кожевников, й Винцукевич, хоча владика пророчив цим людям скору смерть... Мовляв, Бог знищить цих людей, страшно накаже... На жаль, з смертю Ніфонта залишилась чимала гомосексуальна гниль, яку Ніфонт наплодив. Це - як монахи, так й жонатi батюшки, що свого часу пятою точкою зробили церковну карєру. Звичайно, це огидно, але недоучки-семiнаристи, не маючи жодних альтернатив для заробляння на життя, мусили йти, як то кажуть, "путём наименьшего сопротивления" - надаючи увесь комплекс iнтимних послуг для свого шефа-владики... важливо було би вичистити всю цю гниль з волинського краю, тим паче, що саме очищення Церкви - може посприяти єднанню православних християн.
Відповісти
гей гей гей! Встуваймо на муйдан! Пудулаймо і встуваймо, куйдани пуруімо!!! гей гей гей гей гей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гейгей гей гей гей Дивися, щоб тобі боком оця писанина не вилізла.
Відповісти
Не надо мне угрожать, в Волынской епархии я давно уже не служу. Уехал после "янтарных" скандалов, когда Нифонт и Марчук стали заигрывать с новой властью, но при этом ни словом не осудили развязанную агрессором войну. А ведь ещё в 2012 году Марчук хвалил власть Януковича: ""У молодого отца Валентина за плечами тяжелое прошлое – он помнит, как украинские националисты и раскольники в 90-х избили до смерти его бабушку у храма, как в толпе митрополиту Луцкому и Волынскому Нифонту порезали вены, и как хотели повесить его самого – тогда еще 13-летнего мальчишку («Чтобы московский поп не вырос!»).
- Сейчас у Московского Патриархата в Луцке уже не один храм, а два десятка. Время, к счастью, меняется. Нынешняя власть помогает. Кстати, многие люди просят нас помолиться и за Тимошенко – молимся, - улыбается он""". А в 2013 году Марчук, будучи с Нифонтом в Москве, лично передал в дар В. Путину "Луцкое Евангелие". А теперь он, видите ли патриот? ну, для наивных это сойдёт, кто его прошлого не знает.

Відповісти
НАТУРАЛ уважуха тебе молодец !!!
Відповісти
Вы действительно написали правдивый коментарий.Жаль многие не поверят !
Відповісти
Взгалі щоб ви знали це вертоліт Вадима Новинського ,це та людина яка для церкви робить все і нетреба тут говорити що це прихожани дають а митрополит Онуфрій літає за чиїсь кошти!!!
Відповісти
І Михаїл ГЕЙ. Чому не пишете , як в нього заробляють парафії , і через яке місце?
Відповісти
Неправда, Михайло - натурал. До нього хористки вечорами ходять. Та й оточення його нормальне. Нема таких жеманних та солодкоголосих батюшок, як наприклад Валентин Марчук та Алипий Сапига - креатури Нифонта. Який благочинними зробив теж голубих - Тараса Огородника - у Маневичах, Нифонта Омельчука - у Голобах. Перукар Чирик на бенкети ходив до Нифонта, не криючись, хоча про Чирика не секрет давним-давно, до кого в нього тяга. Нифонт ще й перукарню його спонсорував...
Відповісти
церква - велика і брудна політика і бізнес.Моліться вдома і Бог вас почує - йому не потрібні наші гроші. А ще робіть пожертву бідним, сиротам. хворим - так зробите когось менш нещасним, а вам УСЕ зарахується. Ї добре, і погане. А попам також, не сумнівайтеся. Амінь!
Відповісти
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні