Українська поліція невдовзі їздитиме на нових Mitsubishi Outlander

2
1
Українська поліція невдовзі їздитиме на нових Mitsubishi Outlander
До України прибула перша партія гібридних автомобілів Mitsubishi для потреб поліції. Про це повідомив у Twitter міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - пише Захід.НЕТ.

«635 поліцейських гібридних Mitsubishi – перша партія – вже в Україні! Проводимо оформлення. Заощаджені 125 млн грн. Другий етап – за 3-4 місяці», – написав голова МВС.

Як відомо, 16 грудня 2016 року Нацполіція уклала договір про закупівлю 635 гібридних автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV на суму 959,441 млн грн з корпорацією Mitsubishi Motors в Україні.


У квітні 2016 року тодішня очільниця Нацполіції Хатія Деканоідзе заявила, що на заміну Toyota Prius, поставлених в Україну Японією в рамках продажу квот на викиди вуглекислого газу, відомство буде купувати машини, які більше підходять для України, а згодом Міжвідомча робоча група МВС і Мінекології схвалила проект заміни автопарку української поліції гібридними кроссоверами Mitsubishi Outlander PHEV.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще айфони їм купіть, щоб селфі робити якісніші
Відповісти
Було дослідження Української Правди,де стверджували, що відмито більше 15 тис доларів на кожній тачці...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні