Водії перетворюють Центральний парк Луцька на автостоянку

12
0
Водії перетворюють Центральний парк Луцька на автостоянку
Лучани обурені безладом в Центральному парку міста Луцька. Водії паркують автомобілі на пішохідних доріжках та газоні, перешкоджіючи руху пішоходів.

«Паркуються хто де може і як хоче, тепер навіть парк заполонили авто, хто їде, хто тільки паркується, інколи приходиться чекати, щоб дійти до зоопарку, наприклад», - написала у фейсбуці Людмила Дрічік.

"Ну це класика жанру! Якби могли, то й на атракціони вмостились би разом з авто! І в зоопарку вздовж кліток з тваринами проїхалися б!", - написала інша лучанка Оксана Баран.

Дехто з учасників обговорення у фейсбуці зазначає: проблема пов"язана з малою кількістю паркувальних місць.

"Кількість власників авто невпинно зростає, хочете, чи ні, але люди, приїхавши в парк, бажають паркуватись ну принаймні не далі, ніж зупинка громадського транспорту", - пише жителька Луцька Юлія Захарова.

Начальник департаменту муніципальної поліції луцької міської ради Юлія Сиротинська повідомила, що муніципальна служба міста Луцька почала вживати заходів для "очищення" місця відпочинку від порушників.

"Муніципали сьогодні там працювали! Пояснювали, попереджали і вкінці штрафували", - зазначила Юлія Сиротинська.

Фото Людмили Дрічік
Фото Людмили Дрічік


Фото Людмили Дрічік
Фото Людмили Дрічік


Фото Людмили Дрічік
Фото Людмили Дрічік


Нагадаємо, що 25 квітня лучанин Роман Будчик повідомив про порушника паркування, який перекрив рух вулицею П'ятницька гірка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого нарікати на водіїв поставте шлакбаун і проблема сама пропаде, пульт тільки в тих кому він дійсно потрібен і вуаля чистий парк від машин
Відповісти
Облаштуйте місця для парковки в парк тоді нарікайте!!!
Відповісти
На тій алеї, скільки пам'ятаю всі паркувалися.
Треба спочатку організувати місце, де б водії могли безпечно залишати авто (парковку)і йти гуляти по парку, і тільки після цього, карати тих, хто порушує.
Адже потрібно враховувати, що до парку приїзджають не тільки лучани, але й жителі області.
Ну і праковка б приносила копійку в бюджет міста, чи того ж парку.
Відповісти
Парковки приносять "копійку" кому завгодно, але не бюджету міста ))
Відповісти
Я ніколи своє авто не паркую на газоні, хоча регулярно, як приїзджаємо з дітьми у парк, лишаю на дорозі. Був знак "рух заборонено" лишав на дорозі за межею парку, знаку немає , заїзджаю у парк. Якщо щось неподобається, пишить петиції у міську раду, хай виділяють землю під паркомісця чи на території парку, чи поруч. Якщо машини стоять обабіч дороги, вони абсолютно нічим нікому заважати не можуть, шукайте проблему у собі. А допоки не має знаку чи "рух заборонено" чи "пішохідна зона" гнав і гнатиму тих муніципалів в шию.
Відповісти
цю новину - треба поширити в інтернеті. Якби люди так паркувались, зокрема в Рівному - автозлодії були б просто щасливі. Пофіг на сигналізацію, поки власник добіжить можна все вийняти, і нащо морочитись з замком - якщо можна скло розбити))) Браво - паркуйтесь далі!!!
Відповісти
Це звичайна українська жаба. Купи авто, тоді поговорим.
Відповісти
За розбите скло можна получити у табло. І пофіг, що можна подзвонити у поліцію. Поки поліція приїде, можна так комусь наваляти, що більше бігати по паркам не захочеться. Браво - паркуватимемся й далі!!!
Відповісти
За багато років зоопарк реставрували, а на парковку мозгів не вистачило. Тепер стільки само і парковку ждатимемо. Неприємно коли там стоять автомобілі але питання: де їх ставити?
Відповісти
Через дорогу велика парковка!
Але це ще треба через дорогу переходити і 200 метрів йти, краще в парку ставити...
Відповісти
Ага особливо на вихідних коли базар на тій парковці. Хотівби я побачити як би ти там авто поставивби між баригами.
Відповісти
Слабо на парковку мiсце? Тоді давайте ще Церкву зробимо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні