--> На Закарпатті син екс-голови району намагався вивезти $400 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Закарпатті син екс-голови району намагався вивезти $400 тисяч

2
4
На Закарпатті син екс-голови району намагався вивезти $400 тисяч
Син колишнього голови Тячівскої районної державної адміністрації (Закарпатська область) намагався незаконно вивезти з України 400 тисяч доларів готівкою.

Про це пише ІА ZIK.

Як повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своїй сторінці у Facebook, вчора ввечері прикордонна поліція Румунії затримала двох громадян України, мешканців Тячівського району Закарпатської області: 24-річного Михайла Йовдія та його дружину – 23-річну Олену Йовдій. Обоє перетнули українсько-румунський кордон на автомобілі Maserati у міжнародному пункті пропуску «Солотвино – Сігет Мармацієй».

«Під час огляду автомобіля румунські поліцейські виявили 400 тисяч американських доларів, захованих під запасним колесом. Всупереч митним правилам гроші не були задекларовані ні при виїзді з України, ні при в’їзді в Румунію», – написав Москаль.

Він повідомив, що Михайло Йовдій – це син Василя Йовдія, керівника партії «Єдиний центр» в Тячівському районі. Раніше він неодноразово займав посаду голови Тячівської РДА.

За даними Москаля, незадекларовані 400 тис. дол. швидше за все будуть конфісковані в держбюджет Румунії. Глава Закарпатської ОДА додав, що звернувся до прокуратури і СБУ щодо проведення перевірки обставин, за яких українські митники пропустили через кордон цей транспортний засіб, та притягнення їх до відповідальності у разі необхідності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому намагався? З України він їх вивіз, от тільки в Румунію ввезти не вдалось. Конфіскат піде в бюджет сусідів.
Відповісти
Та і Maserati не Таврія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні