На Одещині чоловік викрав соняшникового насіння на мільйон гривень

4
6
На Одещині чоловік викрав соняшникового насіння на мільйон гривень
У Савранському районі Одеської області поліція затримала чоловіка, який скоїв крадіжку насіння соняшнику на суму понад 1 мільйон гривень.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"У чергову частину відділення поліції надійшло повідомлення від фермера про те, що невідомі особи розбили стіну і проникли в складське приміщення, звідки викрали насіння соняшнику в кількості 496 посівних одиниць і 50 літрів протруйника. Загальна сума збитків, завдана потерпілому, становить понад 1,2 мільйона гривень", - розповіли в главку.

При проведенні оперативно-розшукових заходів на 320 км автодороги "Київ-Одеса" співробітниками поліції за орієнтуванням був зупинений автомобіль марки Renault Master, у вантажному відсіку якого було виявлено 53 мішка викраденого насіння соняшнику.

Жодних документів на вантаж у 27-річного водія не було, і пояснити його походження він не зміг.

"Виявлене насіння вилучено. Встановлюється причетність інших осіб до скоєння даного правопорушення", – додали у відділі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Любителям насіння і оліі : ви в курсі, що для дозрівання соняшника "в строк" фермери поливають його " Раунд Ап"-ом ( надзвичайно потужний гербіцид - "випалює" всю зелень)?
Відповісти
Для нелюбителя олії, ви в курсі, що Україна одне з перших місць по експорту олії в світі займає? В т.ч. США, Канада,Японія? Там будуть купувати олію з відхиленням від норми?
Відповісти
В курсі. По-друге, звертання на "Ви" пишеться з великої літери. По-третє - чому Ви думаєте, що що закордонні норми - це еталон? Саме з тих країв і прийшло сумнозвісне ГМО. В західному світі проблема ожиріння - катастрофічна. Бо там (як і в нас) - прибуток понад усе
Відповісти
Агов! Хфермери! Активніше мінусуємо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні