У луцькому гурті ФІОЛЕТ розпрощалися з музикантами і анонсували зміни

3
3
У луцькому гурті ФІОЛЕТ розпрощалися з музикантами і анонсували зміни
Про своє “допобачення” діючому складу музикантів гурту лідер ФІОЛЕТу Сергій Мартинюк повідомив фанатам колективу у “Фейсбуці”.

“Друзі з #фіолетfamily: так історично складається, що інколи зміни, якими б вони болючими та складними не були - чи не єдиний шлях рухати та розвивати далі справу, якій присвячений добрий шматок життя. Як не важко про це говорити, але наразі ми припиняємо нашу співпрацю з наявним складом музикантів гурту”, - зазначив Сергій Мартинюк.

За словами співака, незабаром представлять новий склад гурту ФІОЛЕТ.

Сергій подякував музикантам Андрію Олексюку, Валіку Миронюку, Петру Свісту та Вадиму Захарченку за роки праці.

“Це було щось більше за музику і хочеться вірити - ми пронесемо це через життя і далі. Для мене ці роки були визначальними в плані чи не найважливіших життєвих усвідомлень і таке рішення далося вкрай важко”, - каже він.

Що призвело до такої ситуації, музикант детально не пояснює.

“Інколи, натрапляючи на новини про подібні історії в інших гуртах, я дико дивувався - як так? - внутрішньо заперечуючи будь-що подібне в нашому випадку. Проте, цілий ряд внутрішніх, часто організаційних факторів, не буду приховувати цього від вас - не дозволяв особисто мені якісно працювати на благо гурту далі, якими б болісними вони не були, за інших сюжетів - подальше існування гурту було б для мене під питанням”, - наголошує лідер ФІОЛЕТу.

А поки співак сподівається на підтримку і розуміння шанувальників. І - обіцяє розпочати нову сторінку гурту ФІОЛЕТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
взагалі таких не чув, хоча, жоже тому що по генделиках не хожу...
Відповісти
Цікавлять питання щодо комп’ютера чи ноутбука? БЕЗКОШТОВНІ консультації з будь-яких питань https://vk.com/free_computer_help_official
Відповісти
карочі полішук бортанув пацанів. красава
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні