--> Полуниця для суперблондинки: Де у Луцьку відпочивала Полякова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Полуниця для суперблондинки: Де у Луцьку відпочивала Полякова

6
-3
Полуниця для суперблондинки: Де у Луцьку відпочивала Полякова
Після третього аншлагу на Волині співачка Ольга Полякова вирішила підкріпитися полуничним десертом.

"Луцк! Концерт огонь! А я заслужила!" - написала Полякова на офіційній сторінці у соцмережах та виклала фото вишуканої страви.



Місцем відпочинку співачка обрала луцький ресторан "Patio di Fiori", а поласувати вирішила місцевою гордістю - десертом "Анна Павлова" зі свіжою полуницею. Як відомо, цей легендарний торт-бізе вигадали на честь російської балерини в 30-х роках минулого століття.

У коментарях під дописом відвідувачі луцького концерту поділилися фотографіями, а також запевнили, що виступ був феєричним, а чарівний десерт співачка "таки заслужила".

Нагадаємо, Ольга Полякова давала у Луцьку концерт в рамках туру "Я вас люблю" в п'ятницю, 28 квітня. Перед цим співачка зібрала два аншлаги у Ковелі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні