--> У селі на Волині відкрили новий дитсадок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині відкрили новий дитсадок

0
4
У селі на Волині відкрили новий дитсадок
У селі Якуші Ратнівського району урочисто відкрили новенький дитсадок.

Приміщення дошкільного навчального закладу добудували до сільської школи за кошти Державного фонду регіонального розвитку. В перспективі тут створять навчально-виховний комплекс, а на базі нового садочка — Центр розвитку дитини корекційного спрямування, - повідомляє Волинське телебачення.

Дитсадок у Якушах будували довго і непросто. Спочатку з ініціативи Забродівської сільської ради подали відповідний проект на всеукраїнський конкурс. Але, через початок АТО на сході країни, фінансування так і не отримали

Проте громада не опускала руки: підкоригували проектно-кошторисну документацію і реалізували проект побудови ДНЗ в селі за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

«Садочок був у Забродах і нам важко було добиратися. Особливо зимою. А тепер наші дітки будуть сюди ходити. Ми дуже раді», – каже жителька села Оксана Дейнека.

До слова, за останні роки в Ратнівському районі відкрили вже 7 дотадкових груп у місцевих ДНЗ. Проте, повністю зняти з порядку денного проблему черг у дитсадки поки що не вдається.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні