У Любомлі обмежили час продажу алкоголю

1
2
У Любомлі обмежили час продажу алкоголю
Відтепер алкогольні напої у Любомлі не продаватимуть у нічний час.

Відповідне рішення підтримали депутати Любомльської міської ради на сесії міськради 27 квітня, - пише Кордон.

Посилаючись на статистику злочинів, скоєних в стані алкогольного сп’яніння, у своєму зверненні начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук закликав обранців місцевої ради обмежити продаж алкогольних виробів на території міста.

«Минулого року у нас було кілька вбивств на побутовому рівні, і всі вони виникали на фоні алкоголю. Це вбивства в Городному, Забужжі та Полапах. Тож це звернення є одним з превентивних заходів. Це один із факторів, який покращить роботу щодо профілактики й попередження подібних випадків», – зазначив Дружук.

Проект рішення передбачає заборону продажу алкоголю у Любомлі у нічний час у магазинах, торгових центрах, на заправках. Тобто у ресторанах та кафе це обмеження не діятиме.

Відповідно, депутати підтримали заборону продажу алкоголю із травня по вересень в літній період з 23 до 7 години та з 22 до 7 години – в зимовий.

Окрім того, аналогічні проекти рішення надіслали у Вишнівську, Римачівську та Рівненську сільські ради – це ті території, на яких розташована найбільша кількість автозаправок у Любомльському районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дружук!Ти - Дибіл!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні