Треба боротися не з багатством, а з бідністю, - Петро Нестерук

14
4
Треба боротися не з багатством, а з бідністю, - Петро Нестерук
Лідер фракції у Луцькраді прокоментував блокаду складу свого підприємства невідомимим особами.

Про це депутат і керівник фракції “Солідарність” у Луцькій міській раді Петро Нестерук розповідає у блозі на “Волинь24”.

19-го квітня під час обідньої перерви на територію ліцензованого складу зберігання оптових партій алкогольних напоїв ТОВ «Полісся-Трейд» проникли невідомі особи, які згодом заблокували склад.

За словами Петра Нестерука, блокування призвело до значних втрат і привезло до зупинки комерційної діяльності підприємства. У діях блокувальників бізнесмен вбачає правопорушення, передбачені ч.1 ст.356 КК України.

“Оце так і депутатство, відверто кажучи, думав та намагався робити щирі та позитивні речі! Знаю, що в нашій державі - бідоття, війна, люди роздратовані. Але я вірю в те, що війна закінчиться, ми вирвемося з країн СНГ в напрямку Європи як політично так і морально, та навчимося боротися не з багатими (багатством), а з бідними (бідністю)!!!” - зауважує депутат Петро Нестерук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба боротися із злочинністю,шахрайством і такими як Нестерук.
Відповісти
Пока будет работать Єлова нашы дела с Петей будут решатся. А Вы жрите и дохните
Відповісти
особливо збагатієм за податки пана нестерука. які він "добросовісно" платить, зате не відмовляеється за наші податки "просиджувати" в кріслі в міській раді. А БОГ з палкою не приходить і ганьба і людська недовіра до таких як ти нестерук!!!!
Відповісти
Не бути Поліщуку мером після таких цирків.
Відповісти
Пєця,піздець підкрадається,як кажуть кацапи_мєдлєнно но увєрєнно. зливай воду.
Відповісти
Як казав шнур-єхай на.уй
Відповісти
Нестерука не знаю, а таких писак, які хочуть когось злякати, бо самі шугані бачу наскрізь. Краще піди і зроби щось своїми руками, або організуй, тоді не будиш заздрити. А такі як Нестерук не пропаде, можете за нього не переживати, десь він вас бачив.
Відповісти
Бачив і ми прості люди знаєм де він нас бачив? Йому дай бінокля в гоко то він нас не побачить! Не царскє це діло нас бачити.Щоб йому повилазило і назад залізло.
Відповісти
Петя ты конч...й приспособленец. Не корчи из себя обиженого. Тебя всеравно когда-нибудь посадють!
Відповісти
Петро працювали важко преважко платили добросовісно податки а від нього щось всі хочуть. Чесних не чіпати і патріотів по споюванню українців також пий душа веселись ... петру касу в кишеню всю всю від алкоголю. З
Відповісти
ну що він організував, яке виробництво( водку бадяжити) це найнижче ,що може бути , чи може він який цех відкрив де роблять сонячні батереї, чи переробляють відходи, чи як Маск розробляють технологічні новинки, ні він вибрав травити вас горілякою називаючи це благом для народу
Відповісти
Як бідні повимираютьтоді на кому багаті будуть їздити ... бідні на війні бідні на фермах і полях... націнка в нормальнию країнах на товари не більше 25 відсотків. ... а тут патріоти і політики бавляться в чесних чинуш ...
Відповісти
I must voice my admiration for your generosity supporting persons who have the need for guidance on this one content. Your very own dedication to passing the message around turned out to be quite interesting and have continuously allowed guys and women like me to realize their ambitions. This warm and helpful guidelines entails a lot a person like me and somewhat more to my colleagues. Best wishes; from each one of us.
yeezy boost [url=https://qui.click/yeezyboost]yeezy boost[/url]
Відповісти
Thank you a lot for providing individuals with remarkably marvellous chance to read in detail from this blog. It's usually so cool and jam-packed with a lot of fun for me personally and my office fellow workers to search your web site at the very least thrice a week to study the fresh tips you will have. Of course, I am just usually astounded with your astounding solutions you give. Selected 1 tips on this page are indeed the very best I've ever had.
Kanye West shoes
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні