На Рівненщині господар закрив злодія в гаражі

0
-2
На Рівненщині господар закрив злодія в гаражі
24-річний мешканець села Корнин Рівненського району навідався до господарства 49-річної місцевої жительки.

Молодик проник до гаража, відчинивши замок ключем, який необачно залишив господар, - повідомляє Рівне Вечірнє.

Зловмисник виніс на подвір’я дриль, перфоратор, шуруповерт та набір свердел. Зникнути із приготованим майном не встиг. Господар занепокоївся, коли почув гавкіт собаки. Вийшовши на подвір’я, побачив, що хтось порпається у гаражі, отож миттю зачинив злодія усередині.

На місце пригоди негайно прибула група реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення поліції та одразу викликала слідчо-оперативну групу.

У цей момент молодик схопив канцелярський ніж та, намагаючись вкоротити собі віку, зробив поріз на руці. Правоохоронці обробили рану, однак для певності викликали ще й швидку медичну допомогу. Медики оглянули потерпілого та запевнили, що загрози його здоров’ю не має.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що за фактом вчинення крадіжки з проникненням у приміщення правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Чоловіка поліцейські затримали.

Вирішують питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. З’ясувалося, що молодик вже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та викрадення транспортного засобу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні