Справу про легітимність Поліщука-мера розглянуть у травні

3
2
Справу про легітимність Поліщука-мера розглянуть у травні
В.о. луцького мера Ігор Поліщук та заступники Григорій Пустовіт, Олександр Рачков не прийшли на суд у справі звільнення секретаря міськради Юлії Вусенко.

Про це стало відомо, у понеділок, 24 квітня під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суді.

Адвокати Ігоря Поліщука та Григорія Пустовіта подали до суду клопотання з проханням перенести розгляд справи, бо 24 квітня вони беруть участь в інших судових засіданнях.

При цьому захисники цих сторіе заявили, що хочуть бути присутніми на суді у справі Вусенко і попросили не проводити засідання без них.

Водночас від Олександра Рачкова, який у справі представляє Луцьку міську раду, не надходило жодних клопотань. Тому, чому він не з'явився, не зрозуміло.

Сторона Вусенко виступала за те, щоб продовжити засідання без відповідачів, однак суддя Валентина Пушкарчук вирішила розгляд справи таки перенести на 5 травня.

Нагадаємо, тривають суди у справі звільнення секретаря Луцькради Юлії Вусенко, остання вимагає скасувати рішення ради про її звільнення, про призначення нового секретаря Ігоря Поліщука та просить поновити її на посаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда... Нє, Мля... Один такий голова облради на всю Україну. Для развлєкухі літає собі із Швейцарії на сесії. Волонтер? Людина, яка знаходиться у творчому пошуку? Мільйонер, який заразився дауншифтінгом? Є ще версії?
Цей теж буде жити в Женеві ?
Відповісти
Полишук?Нах.
Відповісти
Вибори треба проводити, а не мусолити...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні