--> На Житомирщині злодій ховався від поліції в дивані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Житомирщині злодій ховався від поліції в дивані

0
-1
На Житомирщині злодій ховався від поліції в дивані
У дивані вирішив сховатись від поліції чоловік, який розшукувався за скоєння 7 крадіжок із осель мешканців с.Новогуйвинськ.

Повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Житомирській області, передає УНН.

Проводячи розшукові заходи, правоохоронці отримали інформацію, що розшукуваний може знаходитись в будинку мешканця с.Сінгурів, прибувши на місце, поліцейські поспілкувались із господарем обійстя, який на розмову, до речі, налаштований не був, втім впустити поліцейських до будинку все ж довелось.

Зайшовши до будинку, правоохоронці виявили розшукуваного чоловіка довелось витягнути із дивану, де він намагався сховатись. Згодом виявилось, що у затриманого підроблений паспорт.

“Чоловік змушений був розповісти поліцейським, яким чином до нього потрапив чужий документ. За його словами, він знайшов його у м.Києві, а зміни вніс самостійно, сподіваючись таким чином й надалі переховуватись від органів розслідування. Розшукуваний був затриманий на підставі відповідної ухвали суду та доставлений для обрання йому міри запобіжного заходу. Нині 47-річний чоловік під вартою. Окрім кримінальної відповідальності за низку крадіжок, тепер йому інкримінується ще й підроблення документів, печаток та їх використання ст.358 ККУ.Тож затриманому загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років.”, — повідомляють у поліції.

Нагадаємо, що 7 лютого у Житомирі був аналогічний випадок — прибувши на виклик патрульні поліцейські були змушені витягувати рошукуваного з дивану
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні