«Поліетиленове безумство»: лучани сперечаються про «лєтнік» у центрі міста

16
-2
«Поліетиленове безумство»: лучани сперечаються про «лєтнік» у центрі міста
Користувачі соцмереж сміються над оформленням літнього майданчика луцького бару «П’ятниця»: на думку декого з них, його вигляд – не достойний центру міста.

«И вот на милость расскажите мне кто разрешил сделать ЭТО в центре города, на улице Волі???» - пише лучанин Сергій Капацин.

«Что за сооружение, которое "вписывается" в архитектурный ассамбляж нашего города, плюс дополнительные м2 поистине дают этой площадке настоящую красоту, масштабность,а самое главное уют.Такое ощущение что всем наплевать» - каже лучанин.

Коли в обговоренні один з учасників зауважив, що бар для встановлення майданчика має і дозвіл міськради, і паспорт прив'язки, Сергій Капацин зауважив:

«Не сомневаюсь что они у вас есть. Но банерная ткань и имитация загородной беседки безумно подходит для центра города».

«Без цього навісу заклад закриється. Всі хочуть заробити. Дайте можливість показати рівень в іншому» - зауважив Володимир Новосад.

«Я ж никому не запрещаю зарабатывать. Просто обидно, когда так относятся к нашему городу. Также за магазин с мехом обидно» - парирував Сергій Капацин.

«Краще автодор позай..буйте за хороші дороги, які вписуються в архітектуру міста...» - написав Maxim Levchenko.

«Это большая "мафия", их сложно победить. А тут немного креатива, рамок закона и уважения к горожа нам» - відповів на те ініціатор суперечки.

«Креативне дизайнерське рішення «полиэтиленовое безумие » - написала Kristina Visotska.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей СерГей коріний лучанин?
Відповісти
Гидота!!!
Де влада? Де муніципали?
Відповісти
Дідо-сентимент. Яка вульгарщина і несмак в центрі міста!!!!!!??????
Відповісти
Сергій Капацин керуючий у Бровіна пробує вижити конкурента
Хай на свій гадюшник дивляться Бар11
Відповісти
А я співмешканка Сергія Капацини і Серій не лучанин він кримчанин і навчить нас що таке смак.
Відповісти
Хто дозволяє таке чудо споруджувати в центрі міста? В селах тимчасові весільні палатки гарнішою клейонкою оформляють! Потрібно негайно замінити. Це ганьба!!!!
Відповісти
Почніть з себе. Скажімо,з мови. Розмовляйте українською. А тоді вже й до інших придивляйтесь,робіть зауваження. Луцьк -то є старовинне українське місто. Розмовляйте до лучан рідною мовою,будьте ласкаві!
Відповісти
Ну до чого тут мова? Якщо всі будут розмовляти українською від того літній майданчик біля цього бару кращим не стане.
Відповісти
Ліля, та нехай хоч на есперанто, чому ти психуєш від цього? І хто ти така щоб вказувати кому і як розмовляти? Луцьк - історично відомий як перетин багатьох мов та культур, це так, для загального розвитку
Відповісти
та дайте 100 доларів управлінню по прийому хабарів МР і їм почснять
Відповісти
З якого часу Сергей став лучанином? Як почав працювати на Бровіна? Ніколи він лучаном не стане і не йому розказувати яким має бути наше місто !
Відповісти
З якого часу Сергей став лучанином? Як почав працювати на Бровіна? Ніколи він лучаном не стане і не йому розказувати яким має бути наше місто !
Відповісти
Хай хоч купу лайна в центрі викладуть, але не дай Бог некАрЄннОй лучанин зробить зауваження... Сумно, що претензій більше до автора, а не до влади, що таку "архітектуру" погоджує...
Відповісти
А Бар11 дуже креативний! Поставили паркан із сітки і думають, до це справжня окраса вулиці. Напевно це була ідея автора публікації в соц мережі . Сергій, подивись на те, що робиться в тебе під носом, не лізь в справи міста, яке не буде твоїм
Відповісти
До чого тут зауваження до автора посту? Увагу звернули на жахливу клейонку на головній вулиці міста, а коментатори розбазікалися як ворони. Корінний чи не корінний лучанин, яка різниця? Навпаки краще, коли людина не місцева зауважує щось і закликає змінити. Ну а порівнювати цей генделик п'ятниця з баром 11 - то взагалі в жодні рамки не лізе. Якби не заклади гранд персони, то в Луцьку і піти не було б куди, а так хоч можна якогось гостя чи туриста запросити і не осоромитися. Ресторатори, вдосконалюйтесь та звертайте увагу на зауваження та вчіться надавати правильний сервіс!!!
Відповісти
Шановне жахіття, з визначеннями тихіше!. Якщо вважаєте це генделиком, то я не згідна. Сходіть, щоб переконатись в зворотньому.не зводьте наклепиии.
А те що автор вибрав саме сусідські терасу від власної, то це справді дивно. Там коментували, що терас такого типу більш ніж достатньо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні