«Події під складом Нелі Нестерук – боротьба з неугодними», - журналіст

18
-1
«Події під складом Нелі Нестерук – боротьба з неугодними», - журналіст
Конфлікт журналістів телекомпанії "Аверс" з депутатом Луцької міської ради Петром Нестеруком і його дружиною Нелею - це прояв боротьби політичної партії «УКРОП» зі своїми опонентами, вважає луцький журналіст Анатолій Котлюк.

Так Котлюк прокоментував події під складом підприємства «Полісся-Трейд», власницею якого є Неля Нестерук – дружина очільника луцької «Солідарності» Петра Нестерука.

Нагадаємо, нещодавно журналісти «Аверса» повідомляли, що в одному з магазинів мережі, яка належить дружині депутата, продавали алкоголь без акцизу. Перевірка податківців не знайшли цьому підтверджень.

Опісля «Аверс» оприлюднив ще один сюжет. 19 квітня журналісти каналу закупили на території складу десять пляшок горілки нібито без належних акцизів. Та додали: працівникам створювали перешкоди в роботі.



Директор ТзОВ "Полісся-Трейд" Неля Нестерук каже, що незаконного алкоголю на складі не могли продати, а дії журналіста та невідомої особи – спланована провокація.

Власник підприємства розповіла, що 19 квітня у приміщення складу прийшла жінка із чоловіком, яка почала стверджувати, що тут щойно купила контрафактний алкоголь. Вона показувала на десять пляшок горілки, які лежали в її сумці. Але відео чи чеку, який би підтверджував покупку, не пред’явила.

Жінка нібито фільмувала все на камеру та відмовлялась покинути складське приміщення, мотивуючи це тим, що є представником ЗМІ.

Однак працівники складу наполягали й далі на своєму, зокрема, й через те, що жінка не показала жодного документу, який б підтверджував її приналежність до ЗМІ.



* * *

Анатолій Котлюк зазначає: журналістка Наталія Поліщук для перебування та здійснення журналістської діяльності на ПРИВАТНІЙ території мала б отримати відповідний дозвіл від власника.

«А так виглядає, ніби працівників складу хотіли спровокувати на активніші дії, адже юридично вони мало право виштовхати незнайомців з приватної території», - вважає журналіст.

З його слів, ситуація дещо вгамувалася, коли приїхала патрульна поліція. Наталія Поліщук та її колеги дочекалися податківців та передали їм алкоголь, який назвали контрафактним.

Однак згодом до складу приїхали учасники громадського формування "Варта порядку" на двох мікроавтобусах. Чоловіки з невідомих підстав теж почали оглядати склад.

Коли директор фірми Неля Нестерук запитала їх, чому вони тут, ті прямої відповіді уникали. Зрештою з приватної території "Варта Порядку" та працівники "Аверсу" Юлія Циплюк і Костянтин Кіц, які залишалися весь час на території складу, поїхали лише тоді, коли прибули поліцейські та попросили їх це зробити.



* * *

Тим часом Поліщук написала дві заяви в поліцію - про торгівлю контрафактним алкоголем і перешкоджання журналістській діяльності.

Втім і на цьому пригоди на складі не завершилися. Вночі власнику складу довелося викликати приватну охоронну фірму, аби на територію не проникли сторонні особи.

Тим часом "Варта Порядку" фактично заблокувала роботу складу. З публікації на сайті Інформаційного агентства "Волинські Новини" стало відомо, що учасники формування чергуватимуть біля в'їзду на територію, аби з неї не вивезли нібито контрафактну горілку

Нормальної роботи складу не було й наступного дня, 20 квітня. Працівники "Аверсу" та учасники "Варти порядку" й далі фактично блокували його.

Зрештою після обіду, 20 квітня, за заявою Поліщук на склад прибули податківці з відповідним судовим рішенням. Керівники ТОВ "Полісся-Трейд" надали доступ до складського приміщення та продукції. Фіскали вилучили на перевірку всю горілку, щодо якої написана заява Поліщук.

* * *

Анатолій Котлюк зазначає, що ці події висвітлюють лише ЗМІ, які входять до медіа-групи, підконтрольній "УКРОПу": телеканал "Аверс", сайти Інформаційного агентства "Волинські Новини" та "0332.ua".

«Це є ще однією ознакою того, що події під складом "Полісся-Трейд" є складовим політичної кампанії проти неугодних "УКРОПу" політиків. А можливо це й помста Петру Нестеруку за відмову співпрацювати з "УКРОПом" під час "перевороту" у міській раді», - вважає він.

На думку журналіста, якщо в лютому та на початку березня основними «цілями» «УКРОПу» були Юлія Вусенко та депутати, які публічно її підтримували, то з кінця березня акцент змістився в бік «Солідарності».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Величко продався Палиці,і займається заказухою.
Відповісти
На ВН навіть банер з'явився з прямою трансляцією "Аверса" :))) Тепер називатись будуть: "Тільки разом з "Аверсом" :)))
Відповісти
"Крадемо разом з Аверсом".... і охороняє " Банда порядку"
Відповісти
З Котлюка такий журналіст, як з чогось молоток. Садити Петю шинкаря і всю свору у тюрягу. Схеми Януковича тепер кришує "жити по-новому"
Відповісти
Величко по життю таким був, мало гріхів має? А тут все просто - Палиця однією дією і по Луцькому БПП б'є і по Гунчику. Майже всі ЗМІ під себе підм'яв, от і починає свою "гру", що Коломойський, що Палиця - одні методи і наміри!
Відповісти
горе-журналістку Наталію Поліщук затримувала поліція у нетверезому вигляді у центрі міста.
Відповісти
Є таке, слимачить страшно
Відповісти
П'яниця Поліщук бореться з фальсифікатом, а сама п'є все що горить. Щодо тих " журналістів", то хочеться сказати, що іх продажності немає меж. Не думають про те, яке суспільство вони будують, і в якому будуть жити вони і їхні діти. Пекло чекає вас , продажні.
Відповісти
Тут і без коментарів Котлюка зрозуміло , ЗАКАЗУХА. Петя тримайся!
Відповісти
Навіщо тоді голос свій віддавали за "Укроп" і Палицю...За копійку продалися, він свою вряд чи дав .. Якби платили такі як він податки, то не треба було би і його подачок...
Відповісти
А що горiлка може коштувати 38 гр попробуйте це як настойка шиповника в кацапляндii для неi i для нього
Відповісти
Атаки Аверсу на магазини, згодом на склад фірми, вибиті вікна офісу Солідарності, залучення муніципалів, Варти порядку, купи камер і журналістів - все це десь за місяць...Можна знищити сицілійську мафію разом з колумбійською, не те що одного ФОПівця. Тут треба кулемети для захисту))) (((
Відповісти
смешалися кони и люди))
Відповісти
ото тепер аналітики пішли- хоч сам поняв що наморозив?))
Відповісти
Натаху Поліщук на бухло тягне, немов магнітом
Відповісти
Фіг знає що. Навіть бомжи знають про бухло на складі "Полісся-Трейд". "Укроп" чи цибуля з морквою мені по барабану. Кому і які ЗМІ належать тим більше всерівно, а тим більше нецікаво хто і скільки випив називаючи себе сантехніком чи журналістом.
Але небайдуже, що Петро якого, я знаю 11 років і надалі продовжує займатись горем для людей. Мушу визнати, що чоловік динаміку продажу гидоти впроваджує у геометричній прогресії. Враження від статті жахливе. Ви, панове журналісти перестаньте бути "митьками щелкоперовыми" та перестаньте плювати в один одного. У кожного власника волинського ЗМІ свої склети в шафі. Багна на всіх є досить. Поважайте колег по цеху!
Відповісти
Є колєги по цеху,а є наташа поліщук,драна шмата
Відповісти
АВЕРС соска палиці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні