Лучанка перемогла у вокальному конкурсі від телеканалу Music Box

0
1
Лучанка перемогла у вокальному конкурсі від телеканалу Music Box
Лучанка перемогла у вокальному проекті "Young Voice of Music Box".

Нещодавно в столичному івент-холі «Freedom» відбувся фінал вокального проекту "Young Voice of Music Box", організованого музичним телеканалом "Music Box", - пише tochka.net.

Переможницею, що отримає головний приз – зйомку та розміщення кліпу в ефірі "Music Box", стала 17-річна лучанка Христина Олексюк з авторською піснею "Белые ресницы".

На початку року телеканал "Music Box" оголосив про запуск вокального проекту для юних талантів "Young Voice of Music Box" 2017, учасниками якого мали змогу стати вокалісти віком від 10 до 18 років.

За головний приз – зйомку та розміщення власного кліпу в ефірі телеканалу "Music Box UA" у півфіналі конкурсу змагалося 37 виконавців, серед яких було визначено 12 фіналістів.

Фінал вокального проекту "Young Voice of Music Box" проходив у формі гала-концерту з "червоною доріжкою", яскравими номерами всіх учасників та популярних українських зірок.

Цього вечора разом із конкурсантами на одній сцені виступили MONATIK, Злата Огнєвіч, АГОНЬ, TamerlanAlena, TAYANNA, EMOTION, SAHA, DiAna. Ведучими гала-концерту стали Антон Поліщук, Даша Пишна та DiAna.

Христина Олексюк розповіла в коментарі "Волинь24", що перемога для неї була дуже неочікуваною, адже заявку на участь у конкурсі вона подала в останній момент.

"Конкурсанти були дуже серйозними - вони пройшли такі шоу, як Х-фактор, Голос. Діти. Тому я й не сподівалась на перемогу, але на диво вона дісталась мені", - зазначила дівчина.

Кліп, на пісню, слова і музику для якої дівчина написала самостійно, обіцяють зняти наприкінці травня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні