Сцена Євробачення-2017 повністю готова

0
1
Сцена Євробачення-2017 повністю готова
Будівництво сцени Євробачення-2017 повністю завершене.

У четвер, 20 квітня, на ній проводитимуть технічні репетиції статистів, під час яких працюватимуть усі телекамери, світлове, звукове та відеообладнання, - пише UA:Перший.

Про це 19 квітня, під час прес-брифінгу на головній арені цьогорічного пісенного конкурсу – Міжнародному виставковому центрі – розповіли виконавчий продюсер Павло Грицак, директор з виробництва Ола Мельциг, продюсер конкурсної частини Крістер Бйоркман, креативний директор Церемонії відкриття та події Червоної доріжки Сергій Проскурня.

Модератором був офіційний речник Євробачення-2017 – Павло Шилько.

"Усі будівельно-монтажні роботи для сцени завершені. Зараз ми очікуємо на реквізит від кількох країн-учасниць. Це маленькі, але надзвичайно важливі деталі і для делегацій, і власне для телевізійного шоу", – зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Директор з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельциг розповів про обсяги проведених за останні кілька тижнів робіт, а також про те, що у МВЦ щоночі працює команда, яка програмує освітлювальні прилади та відеооформлення для пісень всіх 42 конкурсантів. І цієї ночі буде завершено програмування останніх 9 номерів.

Нагадаємо, що Євробачення-2017 проходитиме в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні