Володимир-Волинський: школярі вчитимуться перед екраном планшета

0
-2
Володимир-Волинський: школярі вчитимуться перед екраном планшета
Володимир-Волинська гімназія імені О.Цинкаловського планує з наступного вересня долучитися до Всеукраїнського педагогічного проекту “Розумники”.

Участь у проекті візьмуть першачки. Зокрема, один із трьох новонабраних перших класів навчатиметься за допомогою нової техніки і програм, - пише Буг.

У кожного з першачків буде власний планшет, на якому дитина вирішуватиме завдання.

Педагогінчий проект “Розумники” підтримали і запровадили в Україні у 2014-му році. Тоді до нього долучилося 100 учнів. А у 2016-му році до участі у проекті залучили 12 тисяч школярів.

За словами директора гімназії Олександра Романюка, школа повинна іти в ногу з часом. Тому цікаві й нові ідеї вчителів гімназії завжди знаходять підтримку. Одна із подібних ідей – взяти участь у Всеукраїнському педагогічному проекті “Розумники”.



Суть проекту – це використання нових інтерактивних методів і засобів навчання, зокрема, спеціальних електронних програм на планшетах, з метою покращення навчально-виховного процесу. Педагогічні ігри, упевнені вчителі, зацікавлять розумників.

“Сьогодні на різних рівнях говорять про те, що необхідні зміни у системі освіти. І тому, згідно рішення педагогічної ради і пропозицій батьків, ми вирішили у 2017-2018-му навчальному році ввести цікаві зміни для дітей початкової школи. У даному проекті вже працює один навчальний заклад у Нововолинську і дві школи у Луцьку”, – розповів директор гімназії Олександр Романюк.



Дирекція та вчителі гімназії готові працювати у Всеукраїнському проекті “Розумники”. Для його реалізації заступник директора з виховної роботи Олена Процюк та вчитель початкових класів Тетяна Брукалюк уже відвідали Всеукраїнську конференцію з питань впровадження проекту у навчальному закладі.

За їхніми словами, розраховують на підтримку батьків. Адже окрім вчительського ноутбука, програмних засобів, інтерактивної дошки, які будуть у школі, батьки повинні за власні кошти придбати дитині планшет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні