У центрі Луцька депутат ловив «автоандонів»

11
1
У центрі Луцька депутат ловив «автоандонів»
Депутат Луцької міської ради Микола Романюк показав порушників паркування, які полишили свої автівки у центрі міста біля луцького драмтеатру.

Свободівець опублікував світлини "автоандонів" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"І по площі театральній можна проїхатись і припаркуватись можна ,поки стражі патрульної поліції в який вже раз небачать, що відбувається в центрі нашого міста!", - йдеться у дописі обранця громади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класний блогер. !!! А працювати депутатом не пробував.
Відповісти
Нам - полякам, пофіг де паркуватись
Відповісти
Напевне представникам нашої громади варто було б потурбуватися сперше про створення належне облаштованих місць парковки для транспортних засобів в центрі міста, та ремонту автомобільних доріг, а також про стоврення норамльних траспортних розв"язок, як у Європі, а вже потім ходити і фотографувати тих, хто вимушений через брак місця порушувати ПДР. Поїдтьте до Львова, чи Києва, там ситуація ще гірша. Патрульна поліція цих проблем не вирішить
Відповісти
Нехай би цей депутатоандон виклав своє фото щоб громада міста знала в обличчя тих хто дозволяє будувати розважальні центри, цуми і багатоповерхівки без парковок! От тоді ми б пораділи за нашого обранця! А так тріпло тріплом! Піарщик засра..й!
Відповісти
Дмитро та Павло - ви два представники неофіційної спілки ТУК - типових українських колгоспників.
Відповісти
Як казав мій колишній одногрупник з університету:найбільше гавкає і обсуждає машини той у кого машини взагалі немає!це мабуть про вас! Бо парковок в Луцьку не більшає а забудовується кожен сквер і вільний шматочок землі та і у багатьох родин в наявності по кілька автомобілів!
Відповісти
Там що знак є, що парковка заборонена? Проїзд теж вільний, в правилах що не заборонено те можна! Правил не знають ще й в депутати ідуть, що вже говорити про закони які вони там пишуть?
Відповісти
На газонах з травою, на дитячих майданчиках, в пісочницях теж немає знаку "парковка заборонена". Давайте все це заставимо припаркованими авто!

А якщо серйозно, то потрібно вирішувати проблему з нестачею місця для паркування автомобілів.
Відповісти
цікаво, якби той "поляк" поставив машину під твоєю брамою чи під*їздом, де знаків теж немає, що б ти заспівав?
Раніше проспект Волі від Шопена до ЦУМу був забитий машинами, незважаючи на знаки.
Чому зараз вільно? Тому, що те, що погано доходить через голову, добре доходить через .опу, тобто, гаманець.
Відповісти
КП " Автопарксервис" може створити.....! З 2008 року створило - кішеньковий автобазар на проїжджій частині вулиці, поменяло 6 директорів, не одну кримінальну справу отримало, порушення ДФС скоїло і це ще не все на що воно здатне!
Відповісти
Пропоную зняти знаки заборони парковки по центру (пр.Волі)Луцька а після зведення достатньої кількості парко місць піаритись. Центр стає номінальним ні в банк ні каву в центрі в дворах повна дупа. З дітьми в свій двір не вийти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні