Випустили календар із волинськими «кіборгами»

0
4
Випустили календар із волинськими «кіборгами»
На Волині випустили календар із фотографіями героїв, учасників боїв за Донецький аеропорт.

«Зазвичай вшановують тих, хто віддав своє життя за захист України, а ми хотіли звернути увагу і на живих героїв. Минулого року розпочали проект «Герої серед нас»: разом із фотографом Валерієм Мельником організували виставку зі світлинами волинських захисників Донецького аеропорту. Презентація була у луцькому Палаці культури, але виставка й досі мандрує районами», – розповіла начальниця відділу інформаційної політики Волинської ОДА Світлана Головачук.

На продовження проекту – календар із портретами волинських «кіборгів».

«У січні ми зустрічалися з героями, які захищали Донецький аеропорт і повернулися живими. Фотограф Юрій Ребрик зробив нові світлини і ми їх використали для календаря. Серед 17 наших «кіборгів» – непересічні особистості. Є ті, хто й досі воює на Сході, як, наприклад, Павло Чайка – кавалер ордена за мужність. Ковельчанин Віталій П’ясецький наразі робить спроби описати ті страшні події», – розповіла Світлана Головачук.

На друк тисячного тиражу календаря пішло 1550 грн із обласного бюджету. Ці кошти передбачені на реалізацію заходів обласної програми розвитку медіа-простору Волині та реалізацію державної інформаційної політики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні