Волинський депутат Кучер готовий заплатити за пошуки злодія

7
5
Волинський депутат Кучер готовий заплатити за пошуки злодія
Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер обіцяє заплатити тому, хто допоможе впіймати злодія, який обікрав його будинок.

У коментарі виданню «Волинь24» він повідомив, що пропонує грошову винагороду у розмірі 20 тисяч гривень.

В середу ввечері, 19 квітня, обранець написав у своїй сторінці в Фейсбук, що обікрали його будинок в селі Малеве Рівненської області.

«Вкрали старовинний псалтир, якому більше 150 років: принаймні, його немає на звичному місці, а в будинку зараз такий розгардіяш, що нічого знайти не можна. Все поперекидали, позривали навіть підлогу, виламали двері… Думаю, псалтир міг стати «наводкою», адже я його задекларував, вказавши вартість – 70 тисяч гривень», – розповів депутат.

За його словами, книга могла бути навіть дорожчою.

Крім того, викрали будівельний інструмент.

«Тут є один будиночок невеликий, старий, в ньому ніхто не живе – тільки я тимчасово, коли займаюсь будівництвом нового. Відповідно накупував багато інструменту, думаю, тисяч на 50. Поки все вкрадене не порахував», – каже Кучер.

Депутат налаштований категорично: каже, якщо правоохоронні органи найближчим часом не впіймають злочинця, він сам займеться пошуками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може це "Робін Гуди" - перевіряли чи майновий стан відповідає тому що написано в декларації?
Відповісти
Краще починавби зразу шукати, а не писати у фейсі.
Відповісти
може це патикін шукав свої гроші які дав тобі за зраду?
Відповісти
"Депутат налаштований категорично: каже, якщо правоохоронні органи найближчим часом не впіймають злочинця, він сам займеться пошуками." Так може сказати лише дурень. По-перше, це вбиває бажання ментів при такій "заяві" щось шукати, по-друге - Кучер хоче все зразу і на тарілці. Ідіотизм. Це звучить, мовляв, якщо ви не знайдете, то знайду я. Шукай вітру в полі.
Відповісти
Сам вкрав-сам знайде.
Відповісти
усё украли усё заработане чесним трудом гады.....
Відповісти
Допи.дівся Валодька?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні