Через нещасне кохання у Луцьку фін мало не став бомжем

1
4
Через нещасне кохання у Луцьку фін мало не став бомжем
На залізничному вокзалі у Луцьку виявили п’яного чоловіка, який спав просто на підлозі поряд з великою валізою. Виявилося, це громадянин Фінляндії, у якого немає ні копійки грошей.

Чоловіка екіпаж Самооборони виявив у середу ввечері, 19 квітня, інформує власкор Волинь24.

Чоловіка розбудили. Виявилося, що це іноземець. Не зовсім тверезий. Української не знає. Порозумілися з ним англійською мовою. Показав паспорт громадянина Фінляндії. 41 рік. «Звати мене Віллі. Українською – Коля» - представився англійською він.

Віллі розповів, що до Луцька приїздить раз сьомий. У нього тут – дівчина, в яку він закоханий. Втім цього разу вона його «відшила»: сказала «йди геть» і просто прогнала.

З горя той напився. Відвідував якісь заклади громадського харчування, пив разом з незрозумілими людьми. Так тривало три дні. Вчергове прокинувшись, Віллі виявив, що у нього, з його слів вкрали гроші. Паспорт і особисті речі лишилися.

Викликаний на штаб Самооборони лікар діагностував у фіна абстинент ний синдром високого ступеня (наслідок тривалого вживання алкоголю). Дав ліки, порадив виспатися.

Активісти Самооборони наразі лишили іноземця у власному офісі переночувати, маючи намір поінформувати наступного дня міграційну службу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба не його, кілька днів тому знайшли на лавочці в парку? Теж був бухий і розказував що гроші вкрали...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні