--> Що у деклараціях волинських «контролерів праці» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що у деклараціях волинських «контролерів праці»

3
-7
Що у деклараціях волинських «контролерів праці»
У деклараціях керівників управління Держпраці – одного із «найстрашніших» контролюючих органів – і старенька «Лада», і купівля відразу двох квартир за більш, як мільйон гривень…

НАЧАЛЬНИК: ДВІ КВАРТИРИ, ЧОТИРИ РОБОТИ

Ростислав Стасько очолив волинське управління Держпраці наприкінці липня минулого року, приїхавши на Волинь із Івано-Франківської області, де 17 років працював чиновником на різних посадах.

У декларації нового керівника контролюючого органу – дві квартири в Івано-Франківську. Одну, площею 105,8 квадратів, він придбав у 2005 році за 152 тис грн. Іншу, площею 28,7 квадратів – у 2007 році за 2 тис грн.

На осаді керівника управління Держпраці Ростислав Стасько заробив 99 тис грн. (тобто зарплата в місяць становить близько 20 тис грн.). За рік чиновник встиг попрацювати іще в трьох установах: в Рівненській обласній раді (заробив 30,4 тис грн.), в Рогатинській райдержадміністрації (8,4 тис грн.) та в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (714 грн. на основному місці роботи та 4,8 тис грн. – працюючи тут за сумісництвом).

Дружина чиновника Наталія Марусик отримала 1,2 тис грн. заробітку в Прикарпатському національному університеті, а також – 12,5 тис грн. соціальних виплат.

І Ростислав Стасько, і його дружина задекларували незначні суми банківських процентів, проте самих рахунків у банку в декларації не вказано.

ПЕРШИЙ ЗАМ: КРЕДИТ, СКРОМНА «ЛАДА»

Перший заступник начальника Юрій Бондарчук задекларував дві земельні ділянки та будинок у селі Лище під Луцьком.

Зокрема, власність на будинок площею 64,6 квадратів записана із 2001 року, одна земельна ділянка 1,65 га – із 2003 року та інша 25 соток – із 2008 року.

Дружина Алла Хомицька у 2013 році придбала квартиру в Луцьку площею 68,8 квадратів за 206,4 тис грн. Також вона є співвласницею іншої квартири, очевидно, разом із батьками.

У родини посадовця – скромний автомобіль «Лада»: ВАЗ 21121 2005 р.в., який купили у 2011 році за 41 тис грн.

На основному місці роботи Юрій Бондарчук у 2016 році заробив 150 тис грн. (відповідно, має зарплату – близько 12,5 тис грн.).

Крім того, отримав 3 тис грн. від надання землі в оренду с/г підприємству «Лище», 18 тис грн. кредиту у «ПриваатБанку», 4,6 тис грн. гонорару від ДП «Волинський ЕТЦ».

Дружина отримала 12,9 тис грн. допомоги при народженні дитини.

Минулого року за кредитними зобов’язаннями посадовець виплатив 38 тис грн.

ЗАМ: 7 ТИСЯЧ ЗАРПЛАТИ, ДВІ КВАРТИРИ ЗА МІЛЬЙОН

У 2015 році заступник начальника управління Держпраці Ігор Кузьмінський разом із дружиною Юлією купили дві квартири у Луцьку площею по 94,5 квадратів за 1,18 млн грн.

Крім того, посадовець є співвласником батьківської квартири площею 54,6 квадрати.

Також у дружини – невелика земельна ділянка та недобудований будинок у селі Запілля Любомльського району.

Ігор Кузьмінський отримав 80,5 тис грн. зарплати в управлінні (в місяць – 6,7 тис грн.), а також 32,4 тис грн. заробітку за сумісництвом в Східноєвропейському національному університеті.

Дружина Юлія Кузьмінська працює в управлінні освіти і отримала 11,4 тис грн. зарплати.

Із заощаджень у Кузьмінських – 10 тис євро готівки та 2 тис польських злотих на рахунку в «Кредобанку».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди все життя бізнесом займаються і не завжди квартиру можуть купити, а тут клєрк молодий з зарплатою 6 тис може купити квартиру за 1 млн. Грн та шей заощаджувати! Нефігово так собі! В нормальній країні запитали б звідки дєнюжка, а у нас задекларували і забулись! Слава революції! Жаль загибших! При янику субординація була і хоч трохи боялись!а тепер пофіг! Йдем в європу...
Відповісти
А ви хочаб поцікавилися скільки Ігорю років?І де він до цього працював? Поцікавтеся, тоді і коментуйте!!!
Відповісти
Напевне,Ігор вагони розвантажував, от і заробив грошенят в такому то вічі. Слава вагонам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні