Дружина Володимира Бондаря купила авто за більш, як півмільйона, – декларація

2
3
Дружина Володимира Бондаря купила авто за більш, як півмільйона, – декларація
Основний заробіток в родини заступника головного лісівника України та екс-губернатора Володимира Бондаря – відсотки від банківського депозиту його дружини.

Згідно із декларацією, з 2005 року Володимир Бондар має дві земельні ділянки у селі Великі Дмитровичі Київської області площею 7,5 і 24,5 сотки.

У 2013 році родина Бондарів придбала квартиру площею 156 квадратів у Луцьку за 453 тис грн.

Із цінного майна у Володимира Бондаря – два годинники: австрійського бренду Jaeger LeCoultre Master Control та швейцарського виробника Vintage-Chronograph. До слова, право власності на них зареєстроване в його день народження – 16 жовтня 2003 та 2008 років.

В автопарку родини – дві автівки. VOLKSWAGEN PHAETON 2005 р.в. Володимир Бондар придбав у 2014 році. Минулоріч його дружина Світлана купила TOYOTA COROLLA 2016 р.в. за 573 тис грн.

Світла Бондар має частку в трьох фірмах: Українська теплогенеруюча компанія «Еско-Волинь» (99%), ТОВ «Західбуд Ф плюс Ш» (25%) та Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи» (40%).

У 2016 році Володимир Бондар отримав 46,6 тис грн. на посаді в Українській теплогенеруючій компанії «Еско-Волинь», а також 11,6 тис грн. на посаді заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України. До слова, на цю посаду його призначили 23 листопада минулого року.

Світлана Бондар отримала 65 тис грн. зарплати в обласній клінічній лікарні, 11,6 тис грн. страхових виплат, 70 тис грн. від продажу рухомого майна та 346 тис грн. дивідендів.

Загалом дохід родини у 2016 році становив трохи більше півмільйона: 550,8 тис грн.

Із грошових заощаджень у Світлани Бондар – рахунок у «ПриватБанку» на 10,5 тис доларів. У Володимира Бондаря – 1,8 млн грн. готівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надоїло ! І так все відомо.
Відповісти
Щось за Крузак не згадано ніде(((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні