--> Стало відомо, хто очолить волинський Апеляційний суд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто очолить волинський Апеляційний суд

5
-2
Стало відомо, хто очолить волинський Апеляційний суд
На Волині обрали голову апеляційного суду.

За результами таємного голосування судді цієї інстанції одноголосно висловилися за кандидатуру Петра Філюка, - пише Волинь-нова.

У виборах взяли участь 19 суддів апеляційного суду області. 18 голосів (один утримався) віддали за Петра Філюка, який очолює установу впродовж 13 років, і за оцінками столичних фахівців судової системи, які часто бувають на Волині, вивів її на одну з передових позицій у державі.

Свою підтримку Петру Філюку засвідчили практично всі працівники апеляційної інстанції області.

За виборами спостерігали представники Коаліції громадських організацій, Міжнародного антикорупційного бюро, громадської організації «Кредитний майдан», спілок «Пенсіонери силових структур» та «Народний контроль» у Волинській області, громадської організації «Спілка ветеранів судової системи».

"Хочу подякувати не за те, що вибрали головою, а за довіру. Тому що посада — це відносно. Головне — довіра. Це те, що я найбільше цінував і ціную. Я народився на Волинській землі, тут виріс професійно, - сказав після голосування Петро Філюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову буде продовжувати ПДР порушувати, та судитися за 200₴... і в той самий час жалітися на недофінансування судів.
Відповісти
хабарник проклятий
Відповісти
"За виборами спостерігали представники Коаліції громадських організацій, Міжнародного антикорупційного бюро, громадської організації «Кредитний майдан», спілок «Пенсіонери силових структур» та «Народний контроль» у Волинській області, громадської організації «Спілка ветеранів судової системи» - в ці структури сліпих та глухих набирають?
Двічі перечитав, подумав, мені наснилось...
Відповісти
Нічого дивного. Усе вирішено і пропрацьовано напередодні виборів. То ж стара команда суддів! Що ви від них хочете? Люструвати і без права займати посаду на 15 років. Тоді молодь вибере іншого. А те, що бачили громадські організації - то спектакль. Нікому не потрібний, окрім Філюка. Тепер - він стверджуватиме, що усе чесно і прозоро! Блюзнірство!
Відповісти
Ото революція гідності. Самі себе вибирають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні