--> Лучан кличуть провести ніч з Вуді Алленом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан кличуть провести ніч з Вуді Алленом

0
6
Лучан кличуть провести ніч з Вуді Алленом
«Lutsk Night Cinema» кличе провести ніч у компанії Вуді Аллена.

В суботу, 22 квітня, о 21:00 у приміщенні антикафе «Inner Space» відбудеться показ творінь режисера Вуді Аллена. Орієнтовне завершення заходу припадає на шосту ранку, - повідомили орагнізатори.

Серед обраних організаторами кінострічок покажуть такі: «Сенсація», «Магія місячного сяйва», «До Рима з любов’ю», «Вікі Крістіна Барселона», «Опівночі в Парижі».

Потрапити на кіноперегляд можна за умови заповнення реєстраційної анкети. Її слід шукати на офіційних сторінках проекту «Lutsk Night Cinema». Зареєструвавшись, учасники повинні не пізніше п’ятниці підтвердити свою присутність відповідним листом на електронку проекту. Кількість місць обмежена (їх лише 40).

Організатори нагадують, що проект насамперед є культурним та розвиваючим, тому алкогольні напої приносити та розпивати суворо заборонено.

Натомість глядачі можуть взяти із собою щось перекусити, а також принести термоси із чаєм.

Команда проекту просить глядачів не забувати брати із собою теплі шкарпетки або капці, покривала та все, що необхідно для власного комфорту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні