У Княгининку облаштували зупинку зі скандальним лого

17
-5
У Княгининку облаштували зупинку зі скандальним лого
Під Луцьком зупинку пофарбували червоно-білими кольорами і прикрасили туристичним лого.

У селі Княгининок Луцького району оновили зупинку для громадського транспорту. Як повідомила у коментарі виданню “Волинь24” голова Княгининської ОТГ Олена Твердохліб, допомогли у цьому ініціативні місцеві жителі.

Ідея пофарбувати зупинку виникла напередодні Великодня.

“Коли ми наводили лад на тій вулиці, вирішили, що треба привести до нормального вигляду й зупинку. Допомогти в цьому зголосилися наші жителі: член виконкому Іван Дорошенко, депутати Ігор Курилін, Микола Чернов та Сергій Стрихарчук. Хотілося, щоб зупинка була неординарною. Запросили художника, а Іван Мирка (керівник департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації, - авт.) запропонував додати ще й лого, на що ми погодилися.

Наше село на міжнародній трасі, навпроти зупинки - ресторан і готель, де часто відпочивають іноземці. Тому така патріотична зупинка у червоно-білих барвах якраз доречна. Буде привертати увагу туристів”, - розповіла Олена Твердохліб.

Нагадаємо, туристичне лого Волині обирали нещодавно шляхом голосування за ініціативи департаменту інфраструктури і туризму облдержадміністрації. Обраний варіант викликав дискусії серед волинян.

Фотографії оновленої сторінки оприлюднив Іван Мирка на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“То є Княгининок! Передаємо естафету Зимнівській ОТГ”, - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, схоже на медичний хрест.Це вони так медпункт позначили
Відповісти
Наше село на міжнародній трасі, навпроти зупинки - ресторан і готель, де часто відпочивають іноземці. Тому така патріотична зупинка у червоно-білих барвах якраз доречна. Буде привертати увагу туристів”, - розповіла Олена Твердохліб. Как пел Высоцкий " я кажется ей-богу закричу".
Відповісти
Схоже на штаб надання медичної допомоги) Я б ніколи не подумав, що то зупинка

Відповісти
Для вас, педерастів, і сіль не солона, і сніг не білий, і своя жінка смачніша, якщо до неї залізти через вікно... БАби ви, блядь, базарні. А зупинка дуже оригінальна і виконана зі смаком. Якщо не вірите, подивіться на зупинки-нужники, де купи сміття, недокурків, презервативів. Порівняйте.
Відповісти
Потрібно порівнювати з кращим, а не з гіршим
Відповісти
а чому маю дивитись і порівнювати із зупинками-нужниками, хіба що ви саме з такими і бачите порівняння? Те, що зупинка дуже оригінальна і так зрозуміло) Сподобалось 4 людям, вибрали, заплатили бабло за логотип, а потім давай цей жах втілювати в життя... Іноді варто визнавати свої помилки... Чи цінувати таку красу, бо там поки що чисто? Не тробіть цього далі. Має ж бути хтось при здоровому глузді. Не гарно. Поїдьте в Європу, подивіться як там. Бо там для ЛЮДЕЙ, а не для певних осіб)
Відповісти
Фу яка істерична безтолоч, певно ти малював зупинку)))
Відповісти
Цей хрест, точно медичний пункт. Як розгледіти і зрозуміти, що та емблема та іі елементи означають
Відповісти
Шикарно і зразу видно і зрозуміло, що це не медпункт... хто знає хоч трішечки історії про нашу Волинь то мене зрозуміє. Герб Волині на новий лад хороша ідея. Хто хоче показати майстер клас, думаю вам виділять теріторію для фарбування... тролям проходити мимо...
Відповісти
А чому б і ні. Оригінально
Відповісти
Як вийдещ з маршрутки , то зразу, глянувши можна злякатись.
Відповісти
Як ти себе називаєш 111 така і відповідь, гнила людина судить по собі...
Відповісти
Який рівень голови і виконавців, така і зупинка.
Відповісти
Як село перейменовували купка людей зробила свою справу тихенько, не звахжючи на думку бiльшостi маякiвцiв... а тут зробили гвалт за одноi зупинки! хочеться язиками почесати? Нормальна зупинка, точно краще нiж було!!!
Відповісти
Вам, нещаснi нiхто нiколи не догодить!!! бо такий вже рiвень примiтивiзму що аж зашкалюэ... ще про Эвропу мрiэте?? ну мрiйте далi...
Відповісти
Вам, нещаснi нiхто нiколи не догодить!!! бо такий вже рiвень примiтивiзму що аж зашкалюэ... ще про Эвропу мрiэте?? ну мрiйте далi...
Відповісти
Це більше підходить для Гараджі зупинка Кладовище
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні