На Волині селян атакують дикі кабани

0
12
На Волині селян атакують дикі кабани
Жителі села Карасин Камінь-Каширського району скаржаться на те, що дикі свині нищать посіви сільськогосподарських культур, сіножаті та городину.

А ще карасинці стурбовані тим, що тварини, підходячи близько до села, можуть завдати фізичної шкоди навіть дітям, - пише Район.Камінь-Каширський.

Відтак деякі селяни звернулися до депутата районної ради Світлани Сидорук із цією проблемою.

Тож на сесії районної ради депутат озвучила, що найбільше потерпають від диких кабанів земельні ділянки в урочищі «Підрасиха».

Депутат також зауважила, що люди вважають, що шкоду завдають дикі кабани, яких розводять у мисливських угіддях «Наболоцьке» та «Стохід».

«Прошу забезпечити повний та всебічний розгляд даної проблеми за участю керівників державних лісогосподарських підприємств, мисливських господарств, які здійснюють ведення лісового та мисливського господарства на земельних ділянках, які межують із земельними ділянками жителів с. Карасин в урочищі «Підрасиха», - зазначила у своєму запиті Світлана Сидорук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні