«Вирвані шматки дороги по всьому місту»: лучани критикують автодор

7
7
«Вирвані шматки дороги по всьому місту»: лучани критикують автодор
У Луцьку вимагають закривати ями, які риють при ремонті доріг, у семиденний термін.

Відповідну петицію зареєстрував Олександр Римарук.

«Не буду розписувати критичний стан доріг міста, оскільки всі вони без виключення потребують ремонту. Їдучи на авто, відчуваєш себе учасником якось гри, результатом якої має бути -потрапляння у найменшу кількість ям. Автодор в даній грі виступає, не як помічник а як наступний рівень - ще більш важкий. Так от, хто пройшов перший рівень (після зими) і не ремонтував підвіску, попадає на новий рівень де вирвані шматки дороги по всьому місті», - написав автор.

І додав:

«Я розумію, що знятий асфальт, це підготовка для подальшого ремонту, але через скільки? Суть петиції: зобов’язати автодор, при ремонті дороги, після зняття асфальту у семиденний термін, закривати його новим, або ж не знімати настільки завчасно».

Він зазначив, що такі дії приведуть до безпеки пішоходів, а також водії, які, за його словами зосереджені тільки на об’їзді ям. До того ж, яка ініціатива продовжить термін роботи автомобілів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ольхового на гіляку
Відповісти
Поліщук нічого не робить, тільки піариться. Укроп загаджує місто.
Відповісти
ПРО ЯКІ ДОРОГИ ВИ ГОВОРИТЕ .ПРО ЯКИЙ АВТОДОР? ВОНИ ЛОЖИЛИ ДОРОГУ НА ВУЛ .САПАЛАЇВКА . ТУДИ Б КОРЕСПОНДЕНТА. ЩОБ ПОДИВИВСЯ .ПОРИЛИ ЯК ХОТІЛИ .РОБИЛИ ЩО ХОТІЛИ .ПОЛОЖИЛИ АСФАЛЬТ НА ПІВ ДОРОГИ . А НА ПОВОРОТАХ ДОРОГУ СКОРОТИЛИ . ЛЮДИ САМІ ДОСИПАЮТЬ ЩЕБЕНЕМ І ПІСКОМ . САМ БАЧИВ. ТІ ЛЮДИ ЯКІ ЇМ ПЛАТИЛИ ТО ЛОЖИЛИ АСФАЛЬТ ДО ДВОРІВ А ЯКІ НЕ ПЛАТИЛИ ДУЛЯ З МАКОМ .А ЗАЛИШЕНИЙ АСФАЛЬТ ЗАКОПАЛИ НА ВУЛ. МАЗЕПИ. ОСЬ ТАКИЙ АВТОДОР .
Відповісти
Може хто підкаже,куди звертатись ,якщо великогабаритні машини їдуть по пішохідних тротуарах і руйнують його.
Відповісти
в Спортлото
Відповісти
Д"якую.
Відповісти
Автодоріг багато.Про який ведеться мова?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні