--> Аварія, «мєнтовський бєспрєдєл» і привіт Гройсману: нічні пригоди п’яного «єврея» у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аварія, «мєнтовський бєспрєдєл» і привіт Гройсману: нічні пригоди п’яного «єврея» у Луцьку

39
-4
Аварія, «мєнтовський бєспрєдєл» і привіт Гройсману: нічні пригоди п’яного «єврея» у Луцьку
П’яний 50-річний лучанин в’їхав на машині в бік іншій автівці, побився з патрульними, ще й втягнув в історію власного сина. Коли його затримували, кричав що він «єврей» і передавав «привєт» Гройсману.

Пригода трапилася на розі вулиць Гордіюк і Кравчука у Луцьку в ніч на п’ятницю, 14 квітня.

П’яний чоловік їхав за «Ауді-80». Повертаючи на вулицю Кравчука, переднім крилом «пропоров» автомобіль «Пежо», який їхав назустріч.




Водій «Пежо» викликав патрульних. Чоловік, що був на «Ауді», вгледівши мигалки, кинуся тікати. Проте невдовзі повернувся – сильно п’яний, агресивний і з наміром «вияснити, в чому діло».

З ходу вступив в суперечку з патрульними, став шарпати їх за одяг і, зрештою, вдарив одного з них. Після чого нахабу поклали «мордою в асфальт».

«Гройсман, від Женіка-єврея тобі привєт!» - кричав затриманий.



* * *

Поряд проходили двоє нетверезих. Побачили, як «в’яжуть» чоловіка. «Мєтовський бєспрєдєл!» - закричав один з них – і обоє кинулися визволяти водія «Ауді». Стали шарпати за одяг поліцейських вимагати відпустити чоловіка.

Зрештою, затримувати довелося і «визволителів».

«Я громадський активіст! Я проти мєнтовського бєспрєдєла! Шо це за 37-й год!» - кричав один з них, Як виявилося – частий «гість» міськвідділу, п’яниця і дебошир, 25-річний Толік.

* * *
І навіть після цього історія не закінчилася. На місце прийшли дружина і син затриманого «єврея» з «Ауді» - той, виявляється, мешкає неподалік.

20-річний син, побачив трьох «пов’язаних» п’яниць і – кинувся «визволяти» одного з них. При тому – не батька, а «активіста Толіка», з яким, виявляється давно знайомий.

Теж став заявляти про свавілля, шарпати поліцейських за одяг і вимагати відпустити. Кайданки одягнули і йому. Для справедливості треба сказати – першому й зняли: виявився найтверезішим. У нього «знайшли» тільки 0,6 проміле у крові (норма – 0,2).

Винуватець пригоди – водій «Ауді» - від перевірки на вміст алкоголю в крові відмовився. Чим автоматично визнав себе п’яним. Зрештою це видно було й без алкотестера.

Його «визволителі» - теж нетверезі. Активіст Толік «надмухав» 1,3 проміле, його товариш – 0,8.

Зрештою, усю компанію доставили до міськвідділу для з’ясування подробиць і роботи слідчих.



Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Туре бидло псує собі життя, та іншим передсвятковий настрій
Відповісти
Зате громадські активісти, по бухалову.
Відповісти
"Активісти"...? Ну-ну :) Там більшість таких! Працювати і щось корисне робити не вміють, а лише пиячити навчились от і йдуть у "активісти", бо працювати не треба, а лише голосніше волати :) І таких ого-го скільки в Україні, а як таким гроші запропонують, щоб десь попікетували, побарикадували... Багато чого цікавого відкривається про наше суспільство і хто такі "активісти" і їм подібні! :)))
Відповісти
Женік, пи...да, значить пи...да. Викручуйся сам.
Відповісти
Після революції гідності зявився цілий клас активістів нероб. Різні політичні пройдисвіти типу Семена Семенченка і йому подібних Парасюків використовують цих ледарів для блокад, пікетів, шарпанини з поліцією та інших безладів. В Україні панує анархія, всі критикують Президента і Уряд (критикувати дійсно є за що), але ніхто не аналізує власні дії. Тим часом суспільство деградує, швиряють гранати, незаконно копають бурштин, замуровують банки, пяні сідають за кермо і т. д. І саме головне що поліція поводить себе безхребетно. Така безкарність призведе до повної руйнації держави. Першими мають відповідати депутати ВР , хто організував блокаду і уже зараз порядка 70 тисяч людей в Дніпропетровській і Запоріжській областях залишились без роботи, так як зупинились виробництва.
Без наведення ладу з дотриманням законів Україна не має майбутнього.
Відповісти
То коли йдемо коротю розкуркулювати? Чи слабо? Де козаки поділись,чи козаки тепер з обрізаними пісюнами типу парасюка?
Відповісти
бий жидів -спасай Україну... і активістам по мордасям
Відповісти
Так вам жидам і треба !!!
Відповісти
І з таким бидлом ви хочете в Європу???)))
Відповісти
Всі активісти_ананісти
Відповісти
Цікаво, чи сьогодні цей жид на роботу в волиньгаз з'явився!!! А він людям будинкові лічильники газу вішає! Ото навішав би!!
Відповісти
Це Євген з автомийки Автоком, директора волиньгаза слуга. Це в нього часто буває. Любить по пьяні кататись. На цей раз наслідки важчі і може не відмажеться.
Відповісти
Вже відмазався. Він же слуга !!!!!!!!!
Відповісти
Женік ти ж нормальним пацаном був до короті, знімай ті кайданки і живи нормально, ще все наладиться! Не будь сцикуном!
Відповісти
Мабуть ти Льоша правий.,але гроші засліпили, а ще й депозити Коротіні на Женіку, та й багато чого знає.....пов"язаний по рукам і ногам тим своїм босом.Женік, ти ж віруючим був, кидай того Коротю.
Відповісти
Вже привезли нам, спакуха. Аллєс гуд!
Відповісти
Женик приший до свого обрізаного ставай українцем та сядай у вязницю
Відповісти
Дядя Женя для мене як батько! Він з бидла до начальства сам дослужився. Я мрію бути схожим на нього, але мені немає що обрізати. Шкода мого героя! Знову бидлом став.
Відповісти
Коротя за такого свого дружка і у вогонь і у воду...
Відповісти
Коротя, пояни чого це ч..мо у штаті волиньгазу без робочого місця.це щоб не платити з власної кишені за ту роботу, яку виконує в тебе на хаті і на твоїй мойці Автоком ? А Фірташ знає, що ти його грабуєш? Той Ж. - це обличчя волиньгаза.
Відповісти
А ти масліюка, нормальних людей звільняєш, а таких не бачиш ? Щоб тобі повилазило.
Відповісти
А воно ще працює?
Відповісти
Нарешті хтось згадав Маслія. Це вовкулака, який входить в довіру, а потім знищує. Я бажаю тобі і твоїм рідним все те , що ти побажав мені.
Відповісти
Оце точно- істинне обличчя "із грязі- в князі"!
Відповісти
Там таких багато у тій газовій конторці
Відповісти
Бідний Ж. йому ж треба якось стрес знімати, багато знає, дуже заздрить папі і біду робить. Думаю,вже від папи своє отримав! Отакі вони жополизи, нормальні там не працюють.
Відповісти
Не переживай, все схвачено.
Відповісти
Не завжди так буде !
Відповісти
Навіть премію получає
Відповісти
Я вже проспався. Подивився на себе в кіно-ЧОРТ!Горілка була пальона, а салат несвіжий.Обіцяю, що більше так не буду. Зроблю паломницький тур в Ієрусалим, ще трошки собі ЙОГО підріжу і піду волонтером в Ласку.
Відповісти
Патрійотів коротю,женіка,палицю в ато нехай там заробляють гроші кровосісі кончені! Чому на майдан ніхто не виходить,невже краще як було при янику?
Відповісти
Коротін наймит напився, а до чого тут Палиця ? Їм , що тоді, що зараз непогано живеться
Відповісти
Палиця саме при всьому і також обрізаний
Відповісти
Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти. А украінці всетаки тупорилі якщо допустили щоб ними керували подібні моральні уроди,так що все нормально- героям слава!
Відповісти
Женько, ти такий єврей, як я козак! Наступного разу називай себе геєм, це зараз в тренді.
Відповісти
Ви всі неправі женік хороший просто дуже боіться коротю і любить лизати,до знайомства з коротею, лизав жінці,тепер директору.женік не еврей а лизун,хоча тепер мабуть еврейський лизун.
Відповісти
Був в мене цей йолуп в пятницю. Вибачався, все пояснив. Я його пробачив і виганяти не буду. Де я ще такого дурня знайду?! До нього навіть мої собаки звикли.
Відповісти
Судячи по тому, як цього маленького єврейського хлопчика розпинали, поліцаї - ісламісти-радикали.
Відповісти
«Винуватець пригоди – водій «Ауді» - від перевірки на вміст алкоголю в крові відмовився. Чим автоматично визнав себе п’яним. Зрештою це видно було й без алкотестера. »
З якого то дива? Автоматично? Норма не дотримана - суд віджухає будь-які адмінматеріали. Копи, коли вже ви станете професіоналами?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні