На Волині чоловік користувався «лівим» газом і «попав» на 100 тисяч

2
-2
На Волині чоловік користувався «лівим» газом і «попав» на 100 тисяч
Через несанкціонований газопровід волинянину загрожує кримінал.

У вівторок, 11 квітня, працівники ПАТ «Волиньгаз» виявили несанкціонований газопровід на подвір’ї приватного помешкання у селі Березовичі Волидимир-Волинського району, - інформує прес-служба "Волиньгазу"

Через цей газопровід споживач мав можливість незаконно використовувати газ в обхід лічильника.

За цим фактом правоохоронці Волинської області уже розпочали кримінальне провадження.

Так, під час перевірки домогосподарства, спеціалісти газової компанії виявили незаконно вмонтований газопровід у систему газопостачання, через який споживач мав можливість в необмеженій кількості користуватися блакитним паливом поза приладом обліку та не сплачувати за нього.

У зв’язку з цим, фахівці додатково проаналізували споживання газу домогосподарством. Результати показали, що за останніх два роки, обсяги спожитого блакитного палива, зафіксовані лічильником, значно зменшилися, порівняно з попередніми роками, не відповідають площі житла та встановленим у ньому газовим приладам.

Крадію газу "світить" покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Окрім того, згідно Кодексу газорозподільних систем, порушнику доведеться заплатити і за завдані збитки державі. За попередніми підрахунками, сума за використання необлікованих об’ємів газу споживачем сягає понад 100 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нагородити чоловіка треба. Він ж олігархів обрадав, значить він герой.
Відповісти
Тебе він обкрадав в тому числі)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні