На Волині «швидкою» перевозять будматеріали

0
4
На Волині «швидкою» перевозять будматеріали
На Волині машина швидкої допомоги перевозить не хворих, а дошки.

У середу, 12 квітня, в Шацьку, автомобіль медичної допомоги перевозив будівельні матеріали, - повідомляє Район.Шацьк

Фотографія зроблена в Шацьку на вулиці Шковороди. Автор світлини обурена:«Теперішнього часу, коли майже неможливо викликати швидку додому до хворого, нею серед білого дня так от просто перевозять дошки».

Як з'ясувалося, автомобіль медичної допомоги не перебуває на балансі жодної медичної установи, а використовується у господарських цілях, в тому числі і для перевезення будівельних матеріалів. Власник списаного автомобіля - дитячий оздоровчий табір "Чайка", що в Світязі.

Щоб не злити і не провокувати людей, які справедливо обурюються виглядом медичного автомобіля з дошками, а в майбутньому запобігти таким от неприємним інцидентам, власникам потрібно зафарбувати напис «Медичний автомобіль».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні