В передпасхальні дні на Ягодині – немає черг

3
-6
В передпасхальні дні на Ягодині – немає черг
У вівторок та середу, 13-14 квітня, на митному пості «Ягодин» відсутні черги на перетин кордону.

Прикордонники припускають, що така ситуація пов’язана із передсвятковим періодом, і прогнозують, що черги відновляться не раніше наступної середи, 19 квітня.

«Найбільше людей в чергах – ті, хто везе товар на продаж, а зараз всі зайняті, готуються до свята. До того ж, цього року співпала православна і католицька Пасха, то в Польщі будуть закриті всі магазини. І нашим в такі дні – вихідні і святкові – немає як пояснити, чого їдуть. То ж не зізнаються, що везуть щось продати, кажуть, що по магазинах. А як магазини закриті, то й немає, що сказати», – пояснив працівник місцевої АЗС.

Також у чергах зазвичай – власники автомобілів з іноземною реєстрацією. Для того, щоб не платити за перереєстрацію транспорту в Україні, їм доводиться перетинати кордон на кожен п’ятий день.

У приватних розмовах місцеві розповідають, що наявність черги на перетин кордону найсамперед пов'язана навіть не зі святом, а з тим, яка зміна польських митників працює. «Якщо такі, що «шманають» і нічого лишнього не пропустять – то черги і не буде. А коли які «добріші» – то місцеві швидко одне одному перекажуть і вже – чекає черга», – кажуть очевидці.

«З 1 квітня в Польщі – нові правила, і контроль став ще жорсткішим. У них об’єднують митників з податківцями, скорочують працівників, то вони зараз дуже лихі», – додають місцеві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахаха... я в черзі величезній зараз
Відповісти
брешеш
Відповісти
Шо ви чешете олохи не образовані,я вже сутки стою на ягодині!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні