«Чим більше здорових, щасливих людей завдяки тобі, тим успішніша ти», - Лариса Хоменко

5
4
«Чим більше здорових, щасливих людей завдяки тобі, тим успішніша ти», - Лариса Хоменко
«Ми створили у Луцьку своєрідний острів щасливих здорових людей, на який злітаються ті, хто шукає себе, хто не знає, як реалізуватися, хто прагне бути здоровим та фінансово незалежним», - розпочала розмову керівник агентського офісу у Луцьку компанії «Тіенс Україна» Лариса ХОМЕНКО.

Як виявилось, всесвітньо відома оздоровча корпорація «Тяньши» має чималу кількість представників в Україні і зокрема на Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТОП-10 бізнес-леді Луцька

Однак, наше спілкування із пані Ларисою вийшло далеко за рамки однієї лише компанії. Говорили про здоров'я, секрети успіху, про наболіле для усіх сучасних жінок - про самореалізацію та істинне покликання Жінки.

«ТЯНЬШИ – ТЕ, ЧОГО Я ТАК ДОВГО ШУКАЛА»

- Маючи медичну та психологічну освіту, чималий довсід роботи у ції сфері, Ви все ж покинули це і знайшли себе у Тяньши. Як так сталося?

- Я таким мрійником була з дитинства… Мені завжди хотілося вийти за межі тих можливостей, які давалися. Я зі звичайної сім'ї, де не було великих статків, але я мала величезну мрію мати вищу освіту, бо тоді вважала, що вона дає величезні можливості. На жаль, в нашій державі це трохи не так. Є у мене медична освіта. А коли я поступила на психолога, то думала, що по закінченню знатиму такі секрети життя, які принесуть мені просто величезне щастя та успіх в бізнесі, в особистому житті. Але, на жаль, секретів я не дізналася, бо вже потім зрозуміла, що вчили то в основному мене люди, які не є особистостями самі. Вони були фантастичними викладачами, за що їм дуже вдячна, але сама система у нас пострадянська… Мені було мало знань, а я – постійний учень! Я й досі відвідую тренінги з духовної психології, бо там розповідають про закони життя, які підходять абсолютно всім, вони універсальні, але, на жаль, вони не викладені в нашій освіті.

В пошуках себе я мала величезне бажання мати власну справу, яка би давала можливіть не тільки заробляти, а й вдосконалюватися. Кажуть, коли сильно чогось хочеш, воно обов'язково збудеться… І якось мене запросили на презентацію в компанію Тяньши. Спочатку я думала, шо це тільки можливість додаткового доходу, а згодом зрозуміла, що це те, чого я так довго шукала.

- Це давно було?

- Шість років тому. Я прийшла у компанію, де, окрім заробітку, навчали позитивного мислення, розкривали людей як особистостей, навчали здоровому способу життя. І усе це завдяки моєму наставнику, успішній бізнес-леді, міжнародному тренеру Вронській Галині Станіславівні. Бо здоров'я - це не тоді, коли у нас нічого не болить, а коли ти психологічно здоровий, успішний. Саме цьому ми навчались і навчаємо надалі…До всього ж ми маємо яскравий взірець для наслідування – президент компанії «Тіенс» Лі Цзиньюань, якого, до речі, в Україні номінували нещодавно як людину року за величезний вклад у здоров'я української нації. Примітно, що нагороду вручав перший президент України Леонід Кравчук, який також вручив пану Лі Цзиньюаню орден Миру І ступеня за вклад в справу миру і відданість цій ідеї.

- Чим Ви можете зацікавити волинян?

- Компанія працює в індустріїї wellness, тобто здоров'я, молодість та краса. Ми вчимо, як стати здоровим, як зберегти здоров'я, а головна наша ціль - це навчити людей займатись профілактикою. Крім того, ми надаємо можливість цікаво жити, активно проводити час, що особливо актуально для молоді, і навіть пенсіонерів… У нас є свій футбольний клуб, КВК… Ми дуже багато подорожуємо по Європі, були в Китаї, Арабських Еміратах, сім'ями їздимо в Карпати. Крім того, в нас ще є клуби молодих мам, які хочуть, щоб їхні дітки цікаво розвивалися, практикуємо арт-терапію.

Щотижня у нас День відкритих дверей, куди ми запрошуємо абсолютно всіх, кого цікавить здоров'я, психологія. Також у нас діє Академія успіху, яку започаткувала мій наставник, керівник Галина Станіславівна Вронська. І основне, що дає компанія, - це можливість здобути фінансову незалежність і жити достойно у нашій державі.

БУТИ ЗДОРОВИМ МОДНО?

- У нас доволі мало абсолютно здорових людей. У чому причина, як думаєте?

- Причина у нестачі знань. Нас ніхто не вчив бути здоровим. 80% людей, які хочуть бути здоровими, на знають де шукати ці знання. Я з величезною повагою відношуся до традиційної медицини, бо якщо потрібна якась операція, хірургічне втручання, то це лише справа лікарів. Але найголовніше – це профілактика!

Нам давали в школі знання, які не пригодились. Ми знаємо формулу води, вона нам не потрібна, ми знаємо коли почалася якась там революція, але це ніяк не вплинуло на нас. Я - людина-практик, тому я прихильник тих знань, які принесуть нам користь. Ми не лікуємо, ми вчимо людей бути здоровими!

- Мабуть, є основні правила профілактики, яких Ви навчаєте.

- Чотири кити, на яких базується людське здоров'я, це, по-перше, психологічне здоров'я. По-друге, ще Гіпократ казав «Ми є те, що ми їмо», тобто, від того, що ми споживаємо, залежить наше здоров'я. Я за здорове харчування, за те, щоб продукти були якісні. По-третє, фізичне навантаження. Я дуже рада, що зараз пішла мода на спорт, фітнес, плавання… І четвертий пункт – це звісно сон.

- Знаємо, що Ви проводите обстеження та оздоровчі лекції серед населення.

- Так, ми робимо це щодня. У нас працюють висококласні професіонали, зокрема професор, доктор медичних наук Григорій Семенович Стеценко. Тому, хто цікавиться станом свого здоров’я і хоче бути здоровим, звертайтеся до наших спеціалістів за адресою Луцьк, пр. Перемоги,15, кабінети 305-309.

Працюємо ми не лише в місті, а й у сільській місцевості. Я б сказала, що сільські мешканці кинуті на призволяще у плані профілактики та обстежень. Ми проводимо обстеження і міських, і сільських жителів за допомогою апарату «Акулайф», надаємо їм інформацію про їхнє здоров'я, допомагаємо його відновити.

«У МЕНЕ ГРАНДІОЗНІ ПЛАНИ НА ЖИТТЯ! Я НАДАЛІ ХОЧУ РОЗВИВАТИСЬ»


- Ларисо Віталіївно, а вже сьогодні Ви вважаєте себе самодостатньою, реалізованою жінкою?

- На даний момент, озираючись назад і порівнюючи себе, мене влаштовує те, якою я є зараз. Але у мене грандіозні плани на життя, саме тому я надалі розвиваюсь, навчаюся, відвідую бізнес-семінари, психологічні тренінги… Бо чим більше здорових, щасливих людей завдяки тобі, тим успішніший ти.

- А от стосовно сучасної жінки, яка вона, на Вашу думку?

- Вона унікальна, вона умудряється робити все і вміти все. Хоча сучасній жінці потрібно згадати, що вона все-таки Жінка і дозволити чоловікам виконувати свої функції. Біля жорсткої бізнес-вумен, яка звикла робити усе сама, не зможе бути чоловік, йому просто буде не комфортно, він не витримає цього напору.

Давайте дозволимо чоловікам проявити мужність, вона у них в крові. Жінка повинна своєю енергетикою надихати чоловіка, який поряд з нею, щоб все-таки чоловік взяв на себе левову частку проблем. А ми цього боїмося. Але це ж так чудово, коли жінка займається улюбленою справою, як хобі, а решту вирішує мужчина. Ми допомагаємо жінкам долати ці блоки, розкривати свою жіночність, вчимо бути щасливою тут і зараз.

- Як гадаєте, від чого залежить успішність жінки?


- Від її оточення, успіху її чоловіка, дітей, колег, друзів. Якщо сім'я має щасливу врівноважену маму - це успішна мама. Коли чоловіка бере величезна гордість, що біля нього саме ця жінка, і він готовий її захищати - оце успіх жінки. Якщо біля неї є друзі, на яких вона може покластися не тільки в тяжку хвилину, а й розділити радість, - вона успішна як особистість. Якщо вона займається улюбленою спаравою… Я б радила жінкам не боятися щось змінювати: не подобається оточення - зміни його, не подобається той чоловік, з яким ти живеш – завжди можна все змінити, не дивлячись на вік. Я почала своє нове життя в 40 років, не боячись залишити позаду себе те, що було створено.

Ірина КОСТЮК

P.S. Хочете бути здоровими, фінансово забезпеченими, успішними, завітайте в офіс «Тяньши» за адресою м.Луцьк, пр. Перемоги, 15, каб. 305-309 або телефонуйте (066)192-19-92.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знаю цю пані, висококваліфікований спеціаліст, приємна як людина
Відповісти
Герба-лайф! Тянь-ши! Сунь-чуй! Гроші в... ду..! Фізкультура! Сон! Спокій! Помірне і збалансоване харчування! - це усе, що треба!
Відповісти
Дуже красива жінка. Чарівна...
Відповісти
Ця Хоменко відбирала Волинську поліцію,щось часто про себе статі пише мабуть китайська крейда перед велекоднем непродається. КЛІЄНТИ Тянши пенсіонри в яких ктопійки видурює Хоменко внукам Паску печуть.
Відповісти
Для скептиків: пропагувати сьогодні здоровя, - ще не в тренді. А вона це робить професійно!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні