--> Брутальний гітарист у центрі Луцька: скрипка, скринька і контузія. ОБЛИЧЧЯ МІСТА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Брутальний гітарист у центрі Луцька: скрипка, скринька і контузія. ОБЛИЧЧЯ МІСТА

10
-2
Брутальний гітарист у центрі Луцька: скрипка, скринька і контузія. ОБЛИЧЧЯ МІСТА
Вуличний співак, який у центрі Луцька співає повстанські пісні під гітару, каже, що більше двох років провів на війні на Сході України.

Співак каже, що йому 37 років, звати його - Віталій Майданський, родом з Ковеля – пише про музиканта Район.Луцьк.

Він закінчив музичне училище по класу скрипки. Каже, що воювати на схід пішов у кінці 2014 року і лише два місяці тому довелося повернутися через контузію.

«Із сучасного граю те, що підходить за темою. А так переважно це «упівські», повстанські пісні», – зазначає чоловік

Мелодії саме такого змісту, за словами чоловіка, повинні спонукати людей любити свою державу і розуміти, наскільки вітчизна є дорогою для кожного з нас.

«Мені дуже прикро, що наша молодь не розуміє, яка це незаслужена перевага – бути українцем, особливо волинянином. Треба цим пишатися. Тим не менше, я вірю і знаю, що ми всі зберемося і нарешті зробимо те, що маємо», – підсумовує боєць.

Поки що повертатися на війну через нещодавню контузію Віталій не планує – очевидно, й далі співатиме пісень у центрі Луцька.



Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може, це псевдо в нього ??? майданський...
Відповісти
По-перше, є сумніви, що він був в АТО. По-друге - скринька? Просто,ящик з-під пива. Який облік? По-третє, людина разюче бездарна. На гітарі знає три акорди і під них кричить усі пісні. Хам, грубіян, неотесаний. Я його запитував,скільки йому дати, щоб він не "співав", що він за те хоче. Є гостра потреба в місті розвантажитись від цього "артиста".
Відповісти
Яких два місяці після контузії? А минулу весну і літо до початку ремонтних робіт на вул Лесі Українки він теж у сквері воював? Потім змінив місце дислокації та співав до холодів. Була свідком бійки між ним та справжніми АТОшниками. Вони завдали йому кілька питань про бригаду, командира, частину, де він воював - він не дав чіткої відповіді. Ну і ... Часом хтось підходить до нього у камуфляжі, після кількох слів беруть коробку та йдуть у якусь певну. Може хлопець і воював, але чомусь здається , що заслуги перебільшує та і у те, що волонтерить теж чомусь не дуже віриться...
Відповісти
Вибачте, пишу з телефону. Автозаміна: " задали" і "пивну"
Відповісти
Правду кажете. Теж частенько бачив даний "персонаж" на Лесі Українки. Ще до початку реконструкції в минулому році.
Відповісти
Дорогий "музиканте" дозвольте поставити під сумнів Ваш музичний слух і Вашу музичну кваліфікацію. Хлопчина співає чисто і тембр у нього гарний, тому свою критику лишиться при собі.
Відповісти
Хай покаже посвідчення учасника АТО та висновки лікарів про контузію. Ті хто дійсно воювали навряд будуть цілий день співати. А військову форму може будь- хто купити.
Відповісти
Знаю цього хлопця, як би не було сумно визнавати з контузією йому дуже не пощастило, а воював він у дуже легендарному підрозділі на передовій тому різним писакам радив би притримати свої брудні язики, вам до цієї людини ще дуже далеко як що ви взагалі зможете досягнути рівня його жертовності перед країною, і співає він гарно хоча це питання особисто кожного.
Відповісти
А нуно розкажіть де ви воювали разом з другом музикантом? назвіть хоча б назву підрозділу. І що за контузія така- в довідках все має бути написано і де саме проходив лікування -випадково не вбурштинових лісах????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні