«Це міг бути вплив ззовні», - Михайло Імберовський про розвал фракції «Самопомочі»

6
1
«Це міг бути вплив ззовні», - Михайло Імберовський про розвал фракції «Самопомочі»
Михайло Імберовський вважає, що партійне керівництво «Самопомочі» прийматиме рішення щодо виключення з партії Костянтина Зінкевича та Бориса Бабійчука, які фактично розвалили фракцію в обласній раді.

Про це депутат розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, під час сесії обласної ради 12 квітня Борис Бабійчук та Костянтин Зінкевич заявили про свій вихід з фракції, відтак остання припинила своє існування.

«Я думаю, що депутат повинен бути відповідальним. А те, що сталось – це відповідь на питання про те, наскільки відповідальними є деякі депутати, які зайшли в раду під прапорами «Самопомочі». Думаю, що не до кінця розібрались депутати, куди вони потрапили, бо є такі поняття як партійна дисципліна, солідарність з установчими документами», - пояснив колишній голова фракції рішення колег.

В той же час він переконаний, що розвал волинської фракції «Самопомочі» – це відображення того, що відбувається на всеукраїнському рівні. Зокрема минулого тижня була звільнена з посади першого заступника голови Львівської обласної ради Параска Дворянин, є тиск на секретаря міської ради в Житомирі.

«В мене є таке відчуття, що фракцію «Самопомочі» розвалили під впливом ззовні, але ми рухаємось далі», - зазначив Михайло Імберовський.

З його слів, партійне керівництво розгляне варіант виключення з партії двох депутатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за собою приберіть ))
Відповісти
Я знаю чому ... Тому що у цієї нікому ні потрібній партії ДУЖЕ СТРАШНІ ЖІНКИ , ВОНИ СТРАШНІШЕ НАВІТЬ АТОМНОЇ ВІЙНИ !!!
Відповісти
Бабло паремогло ідейність і відповідальність.
Відповісти
Напевно палиця заплатив бабки тим двом окуням щоб розвалили партію. І куди тепер Імберовський подасться?
Відповісти
А Льоша Панасюк до вас взагалі не вступав, а Зінкевичу корона на голові заважає бути обєктивним, як і Імберовському
Відповісти
Самонеміч - один з багатьох політичних проектів-одноденків одного з олігархів. Садового прижали, його рейтинг впав, от і посипалась партійка. Ідейних там не було, бо не було ідеї. Були популістичні гасла. На них можна в'їхати у ВР, але тримати рейтинг без реальних результатів роботи довго не вийде. Скільки вже було таких партійок при олігархах і їх прихвоснях....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні