Волинським олімпійцям куплять квартири

1
7
Волинським олімпійцям куплять квартири
Найкращим представникам Волинської області на Олімпіаді в Ріо-де-Женейро, куплять квартири.

Про це йдеться у змінах до обласної цільової програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нове житло отримують лучанки Марія Повх і Яна Беломоїна. Нагадаємо, веслувальниця Повх на Олімпіаді була четвертою. Велогонщиця Беломоїна в Бразилії фінішувала дев’ятою.
Марія Повх
Марія Повх
Яна Беломоїна
Яна Беломоїна

У Ковелі квартиру отримає переможець XV Паралімпійських ігор з футболу Віталій Романчук.
Віталій Романчук
Віталій Романчук

Начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин розповів, що закупівля квартир здійснюватиметься на умовах співфінансування спільно з Луцькою та Ковельською міськими радами. Половину виділить обласний бюджет, а другу половину – міські.

Останній раз волинські спортсмени отримували державне житло за підсумками Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року. Тоді квартири отримали борчиня Юлія Ткач та важкоатлетка Надія Миронюк.

«Хочемо таку гарну традицію відновити. Це наші найкращі спортсмени, еліта волинського спорту. Вони заслужили це. В змінах до програми ці кошти закладені, залишається передбачити в бюджеті, дати субвенцію луцькому і ковельському міським бюджетам, і тоді вони ті квартири можуть закупити», - пояснив Дмитришин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч щось корисне зроблять депутати... але як? Як можна купувати спортсменам гроші, якщо можна їх роздерибанити? Совість в них прокинулась перед Святом?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні