Біля Дубна вантажівку зі львівським сміттям зловили «на гарячому»

0
4
Біля Дубна вантажівку зі львівським сміттям зловили «на гарячому»
Повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в Дубно вивантажується сміття, поліція отримала сьогодні, близько дев`ятої ранку.

Виїхавши на місце, правоохоронці застали «DAF» житомирської реєстрації, який саме вивантажував відходи, - повідомляє ЧаРівне.

Відповідно до документів сміття прямувало зі Львова до Дніпра, проте 26-річний водій, житель Житомирщини почав переконувати поліцейських в тому, що нібито в нього сталася несправність з коробкою передач, тому й мав заїхати на станцію технічного обслуговування, за якою розташовується сміттєзвалище.

Вантажівку доставили на дубенський штрафмайданчик. Нині проводиться перевірка, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Як відомо, факти вивозу львівського сміття на територію Рівненської області спостерігаються вже тривалий час. В обласному центрі навіть мізкували над тим - чи не допомогти львів`янам. Проте останнім часом й у самого Рівного спостерігаються великі проблеми з побутовими відходами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні