«Обласна лікарняна каса» прозвітувала за 2016 рік

23
0
«Обласна лікарняна каса» прозвітувала за 2016 рік
Протягом 2016 року організація «Волинська обласна лікарняна каса» залучила 2,7 мільйона гривень та надала послуги 2 280 членам організації.

Про це йшлося на конференції ВОГО «ВОЛК», що відбулася 30 березня 2017 року, інформують у прес-службі цієї організації.

У конференції взяли участь представники підприємств, установ і організацій, що формують більшість, як того і вимагає Статут організації. Зокрема, були присутні представники із заводів «СКФ «Україна», «Мотор», Укрпошти, ТзОВ «Волиньфарм», Ощадбанку, обласної санепідемслужби, Ковельського медоб’єднання та інші.

Голова правління Дмитро Глазунов (на фото) прозвітував про роботу каси за 2016 рік. Він повідомив, що було залучено 2,7 млн. грн., з них 2,18 витрачено на статутні цілі. Послугами скористалися 2 280 членів із майже 8 тис. членів, які мають на сьогодні право на обслуговування. Адміністративні витрати склали 0,54 млн. грн.

Член профкому СКФ-Україна Петро Сорока розповів, що у касі він та його родина із 2005 року. «За цей період члени, а їх на підприємстві до 700 чоловік, переконалися у ефективності ВОЛК, а Глазунов дотримав обіцяного для членів каси. У минулому році він декілька разів зі звітами виступав у нас на профкомі. За останні кілька місяців близько 50 працівників та членів сімей долучилися до ВОЛК. «Ми переконані – наш ВОЛК кращий», - зазначив Петро Сорока.

Заступник Голови профкому Укрпошти Наталія Шувалова розповіла, що у ВОЛК залучено більше, ніж півтори тисячі поштовиків, і це є серйозна соціальна допомога людям.

Лідія Тимофєєва повідомила, що після звіту Глазунова уже в цьому році до ВОЛК написали заяви 150 нових працівників обласної санепідемслужби.

Завідувач ДНЗ №13 Луцька Ірина Кусик розповіла: «Наш заклад найбільший за учасниками ВОЛК серед інших. У нас в касі 70 чоловік. Усього ж по Луцьку у ВОЛК залучено до 800 працівників із 36 дитячих навчальних закладів. Звичайно, без проблемних питань не обходиться, однак відчувається турбота Глазунова за людей та вболівання за справу».

Довірений лікар ВОЛК по Ковельському МТМО Лариса Куролес теж відмітила позитивні моменти у розвитку ВОЛК на Ковельщині. Зокрема, у лютому Глазунов був в Ковельській ЦРЛ зі звітом, а уже з 1 березня лабораторно-діагностичні обстеження для стаціонарних хворих ВОЛК здійснюються без сплати «благодійних внесків». Також, вже в цьому році ВОЛК поповнилася на 100 нових медиків Ковельщини.

Подякували ковельчани і за два телевізори, які транслюють діяльність медоб’єднання в коридорах лікарні. Задоволені співпрацею із ВОЛК і працівники Ковельтепло, які активно лікуються в лікарні.

«Учасники конференції відкинули усі звинувачення у непрозорості і неефективній діяльності ВОЛК, які за останній період публічно озвучували «корифеї страхової медицини і волинської журналістики». ВОЛК щорічно звітує перед усіма членами, щороку проводяться конференції, виступи в колективах, працює пересувний консультативний пункт» - йдеться у повідомленні прес-служби.

Дмитро Глазунов зазначив: «Кошти людей ніде не пропадають. Система роботи - солідарна участь і нічого спільного із накопичувальною немає. Скажімо, на загальних умовах людина сплачувала 40 грн., (в рік це 480 грн.,) а допомога складає 1500. Таким чином вона тільки за три роки своїми внесками поверне те, що взяла. А при потребі користується щорічно. Різницю ж нам повертати не потрібно, навіть якщо член значно перевикористав суму своїх внесків.

Зауважу, що на складні випадки сума допомоги складала 3 тис. Для великих підприємств взагалі ж ідеальні умови. У минулому році один працівників Модерн-Експо отримав 35 тис. грн, при внеску підприємста усього 15 грн. за одного працюючого, щоправда застрахованих було 1600 працівників. Не складно порахувати, що накопичувати йому потрібно було б 200 років.

Завдання ВОЛК - вміло розподілити усі надходження серед членів ЛК, які потребують лікування або обстеження, вирахувавши кому і скільки можна виділити коштів. Інша система – накопичувальна - означає накопичувати мільйони за рахунок повернення коштів понад власні заощадження члена. Вона має право на існування, але нам з нею не подорозі, тому що солідарна система – це коли здорові люди сьогодні лікують своїм коштом хворих людей, а завтра при захворюванні самі користуються солідарними коштами. Це визнана в усьому світі практика», – підсумував Дмитро Глазунов.

Учасники обрали новий склад Наглядової ради та висловили також своє обурення тим, що Луцька міська лікарня відмовилася їх обслуговувати. У зв’язку з цим, відшкодування за лікування тимчасово здійснюватиметься за чеками.



Довідка

В організації «ВОЛК» інформують, що їх члени «ВОЛК» мають можливість обслуговування в приватних мед закладах - Благомед, Україно-Німецька лабораторія, Гемомедика, Центр хірургії ока Загурського, Дивосил.

«Витрачені кошти на лікування в касу повертати не потрібно, навіть якщо вони значно перевищують суму сплачених внесків», - кажуть у ВОЛК.
«Діє чекове відшкодування витрат за лікування у вихідні і святкові дні, нічний час, лікування за межами області» - додають там.

«Існує також система контролю за лікуванням через довірених лікарів з числа керівників лікувально-профілактичних закладів» - кажуть у «ВОЛК».

«Користуючись нагодою закликаємо адміністрації, профкоми підприємств, установ, організацій укладати договори з ВОЛК, створивши тим самим соціальний пакет для Ваших працівників. Наша адреса: м.Луцьк, Шопена, 12а/3, тел./факс 24-11-02, 0503782705» - йдеться у повідомленні організації.

Нагадаємо, що у 2016 році Кабінет Міністрів відзначив роботу "ВОЛК", а голова ВОГО "ВОЛК" Дмитро Глазунов отримав Почесну грамоту Кабінету Міністрів України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВОЛК добра справа, а наш колектив обласного госпіталю ветеранів війни уже понад 10 років у касі.
Відповісти
ВОЛК набагато краща ніж Допоможи собі. Я там і там, бо треба лікуватись. Обидві допомагають, але ВОЛК зручніша, бо там не треба їм повертати гроші за моє лікування і можна здати аналізи і зробити обстеження в приватних фірмах.
Відповісти
Допоможемо собі допомогу надає 3000грн без окремих випадків. І на останній конференції 7 квітня 2017 було прийняте рішення відновити обстеження в приватних центрах. На конференції озвучили цифри за минулий рік. Допоможемо собі залучила більше 4 млн.грн., надала допомогу майже 7 тис. своїх членів на 2,7 млн. грн. Залишок на поточних рахунках 3,3 млн.грн. І це гроші членів, і вони залишились на їх рахунках, а не зникли в чиїсь закрома. Так що Допоможемо собі крутіша за Волк. Волк може цікавіша для тих, хто хоче постійно використовувати чиїсь гроші на своє лікування, але не допомагати іншим. І це як правило ТОП-менеджмент організаційй, який і так має бабла достатньо (див прізвища виділені в тексті жирним шрифтом), який силою тримає в Волку весь колектив. А простому пахарю, який звернеться до Волка раз на 5-10 років, Діма дасть 500 грн. І будь здоровий :)
Відповісти
Глазунов респект!
Відповісти
Діма ти з Гавришківом - 2 піараси
Відповісти
цікава статистика. Лише 2 цифри. Залучили 2,7 млн.грн. і пролікували 2280 членів.
А яка сума коштів пішла на лікування? Куди ділась різниця між залученими коштами і витратами на лікування? Який залишок коштів на рахунках?
Відповісти
Залишок в кишенях Діми і Катерини.
Відповісти
А кримінальне провадження і переховування Глазунова? А чому так пізно надійшла інформація? 30 березня і 11 квітня? Хто був запрошений з журналістів? Відколи зявилась прес-слуба в цій організації? Діма, підарас ти, збоченець, злочинець і злодій. Це лише початок. Отримаєш по заслугах.
Відповісти
Добре писати самому собі коменти і хвалити себе. Губа все витримає. А замість пре-служби там хєр ночував і вранці встав та пішов. І фото 10-річної давності. Куди не кинь, то вилазить фальш. Не каса, а лігво наперсточників.
Відповісти
Нехай ВОЛК вкаже адресу, де він знаходиться. Люди ходять навколо будинку на Шопена, заглядають у вікна, а там і кіт не валявся. А на вікнах в горщиках стоїть розсада перцю. Я вчора там був. Двері закриті наглухо. Як в танку. А він тут бреше, скотина.
Відповісти
ті 35 тис.грн директор вибив з Діми для тяжкохворого працівника і то з великим скрипом. А так прикінте - з 240 тис.грн, які сплатив Модерн ВОЛКу, на лікування працівників пішло лише 80 тис. ЛИШЕ ТРЕТИНА! ТРЕТИНА!!! Була потреба ще пролікувати одного працівника на 15тис.грн, але Діма відмовив. Після того наш Петро Павлович розірвав з Дімою договір. Ці 15 грн за працівника наш директор платив з прибутку підприємства. Виходить ВОЛК нагрів нас на 160 тис.грн. Як ви гадаєте джип під його офісом за які гроші придбаний?
Відповісти
Зовсім не здивований тим, що Глазунов провів «звітну конференцію», «прозвітувавшись» перед членами лікарняної каси про свою «роботу» про таємниці місцевого мадридського двору. Взагалі, якщо вести мову про цього ділка і про те, чим він займається, то всі його дії треба брати в лапки. Усе туманне, умовне, брехливе і слизьке. Тому, підкреслюю, що ніякої дивини в цьому немає. Тут в коментарях запитують і я приєднуюсь до цих запитань: де відбувалась конференція, в якому бомбосховищі? Хто був присутній, кого вибрали чи переобрали в правління так званої каси? Ким став Глазунов і його сестра Катерина? Який портфель в цьому «міжзвітному сезоні» отримав Віктор Кормін – шахрай, двічі судимий рецидивіст? Хто з журналістів був присутній на цьому таємному засіданні (якщо воно справді відбулось)? Відгукніться? Але дуже здивований тим, що у ВОЛК «лікуються» міські ДНЗ, підшипниковий завод (авторитетне, справді європейське підприємство), ковельська лікарня!? Промовчу про місцеву дирекцію «Укрпошти», куди Гавришків заганяв людей нагайкою, як в кошару заганяють бидло. Стільки інформації пройшло, але, як виявляється, тимофеєві, сороки, кусики і і шувалови не читають газет і продовжують співпрацювати з наперсточником. А самого Глазунова можна привітати ще з одним платним портфелем: він взяв ще на себе функції "прес-служби" ВОЛК. Тепер він втре носа усім журналюгам! Судячи з його нового статуту, у нього десятки посад: і комерсант, і революціонер, і голова правління, і директор 2-фодів (щоправда, про фонд Клімчука мовчить, чи не усе бабло вже присвоїв собі, залишились ріжки і ніжки), і благодійник, і режисер Ютуба, і поширювач пасквілів... Всього не перерахуєш. Талантище! Це ж треба, щоб так природа попрацювала над людиною! Продовжуй, Дмитре, славні традиції Фелікса Едмундовича зразка 1937 року. Твоє гасло: "Ціль виправдовує засоби". Вітчизна тебе не забуде. І грамоти Кабміну тебе не оминуть. Там багато таких, як ти. Ще й за Нобелівську премію будуть клопотати. Україна буде мати свою матір Терезу, тільки в штанях і з яйцями. По "заслугах", як кажуть в народі.
Відповісти
1. ВОЛК бере по максимуму - зібрали 2,7 млн та витратили 540 тис на утримання організації - 20%. Чи не забагато?
2. 2,18 млн витратили на основні цілі. Які такі цілі? Скільки пішло на лікування членів ВОЛК? Скільки на одного пролікованого з 2280?
3. Якщо на підприємстві 1600 працівників здають по 15 грн, то хто ж такий особливий, що на нього витрачено 35 тис? І яким чином можна отримати таку допомогу не маючи впливових друзів?
Щось то на звіт не схоже - тупа реклама.
Відповісти
Діма, накого не слухай. ВОЛК КРАЩИЙ! А зависників, недоброзичливців вистачало в усі часи. Будь обережний! В тебе їх хватає.
Відповісти
В цих благодійницько-педерастних справах Глазунова розбирається слідчий Луцького відділку поліції Юхимчук Ольга Анатоліївна. За кілька тижнів все буде відомо.
Відповісти
чому про конференцію що "відбулася" в березні повідомив в квітні а не заздалегідь бо багато було бажаючих подивитися цьому перевертню в очі . І що це за фото красуні з бродвею де фото людей що були на конференції
Відповісти
тому, що як такої конференції і не було. В Діми є декілька прикормлених постійних "членів конференції" (подивіться в інтернеті рекламні статті Діми про "конференції" попередніх років). Якщо він і скликає конференцію, то лише вибраних, яким накриває поляну і вони радо піднімають ручки за всі Дімині пропозиції. Фото конференції за накритим столом виглядало би цікаво для простих смертних членів ВОЛКа :-)
Відповісти
в нас на Цукровому ВОЛК збільшив розмір членських внесків до 40 грн і зменшив допомогу до 700 грн на рік. Ось така математика малята.
Відповісти
я в лютому попала в міську лікарню. квиток ВОЛКА там вже не діє. Накупляла ліків майже на 1300 грн, ще 300 грн заплатила за обстеження. Медсестра сказала, що ВОЛКкомпенсовує по чеках. Пішла в ВОЛК на Шопена, а там закрито. За третім разом зловила там якусь жінку. Вона сказала що відшкодування мені не положено, бо я не повідомила їх. Ось так я залишилась з без грошей і з квитком ВОЛК, який можна лише скрутити в трубочку і запхати в ......
Відповісти
Немає ніякого сенсу перебувати уВОЛКу , коли лікування у міській лікарні для членів на загальних підставах. Діма яким треба бути долбодятлом щоб посваритися з колективом лікарні. У всіх на тебе алергія.
Відповісти
Діма не бреши.Керівник лікувального закладу не може бути твоїм довіреним лікарем офіційно.Можливо ти його підкормлюєш.
Відповісти
Посваритися це не те слово. Він всіх ігнорує. Пуп землі. Завтра він спровокує десь якісь збори, а сам не зявиця і буде брехати що йому не повідомили. Телефони мовчать. Собака брехлива. А на шопена вічно закрито. І люди мусять терпіти. Треба провести розяснювальну роботу щоб всі покинули цю злочинну кантору.
Відповісти
"Прес-служба" Діми взяла фото 2016 року з видання "Волинська правда". Інтимна обстановка, свічки-бра в стіні... Цікаво, де це таке інтимне приміщення, яке швидше провокує на секс, ніж на звіт перед ЧЛЕНАМИ? Яка фальшива людина!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні