--> Луцькі студенти «приміряли» власні дизайнерські проекти на будівництві ЖК «Супернова»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі студенти «приміряли» власні дизайнерські проекти на будівництві ЖК «Супернова»*

1
0
Луцькі студенти «приміряли» власні дизайнерські проекти на будівництві ЖК «Супернова»*
Луцьким студентам презентували макет ЖК "Супернова" та показали масштаби будівництва.

Студенти Луцького національного технічного університету відвідали будівництво житлового комплексу «Супернова», аби оцінити масштаби та «приміряти» власні дизайнерські розробки просто на будівництві, - пише ВолиньPost.

Робочий візит студентів, які беруть участь в конкурсі на найкращий дизайн квартири у «Супернові», відбувся 6 квітня.

Перед тим, як оглянути власне будівництво, студентам у відділі продажів презентували макет житлового комплексу. За словами доцента кафедри дизайну ЛНТУ Дмитра Авраменка, він має надії, що незабаром моделювання знову стане популярним напрямком.

«Ніколи жодна програма з монітора не дасть відчути масштаби об’єкту, так як це дає макет», - зауважує викладач.

Він не лише дуже точно передає зовнішній вигляд, а й об’єми комплексу та «перенестися» у мікрорайон, де згодом будуть проживати щасливі власники нових квартир.

Менеджер з продажів ЖК «Супернова» Марія Розік додала, що перші клієнти захотіли купити житло ще тоді, коли на будівництві лише копали котлован.

«Ми завдячуємо багато у чому макетові, бо спочатку ми завдяки візуалізації могли показувати, яким буде ЖК. Це тепер ми можемо завести у будинок, показати, як виглядають квартири», - зауважила Розік.

До слова, люди, які купують житло вперше, часто хочуть втілити в життя дизайн своєї мрії. Таким чином попит на послуги дизайнерів високий, адже наразі послуги дизайнерських агентств коштують від 5 до 25 доларів за дизайн квадратного метра.

Марія Розік додала, що до компанії часто зверталися із проханням порадити дизайнера. Тому ті зі студентів, які зарекомендують себе під час конкурсу, зможуть у перспективі непогано заробляти.



Після цього студенти вирушили на будівництво, де оглянули квартири, дизайн яких розроблятимуть, та зробили необхідні заміри.

Аби не бути голослівним, майстер-клас по ефективності знімання замірів провів викладач вишу Дмитро Авраменко.

«Завжди фотографуйте усі кутки, бо вам доведеться сюди приїхати не один раз… І чим краще заміряєте – тим простіше вам буде», - зауважив Авраменко.

Після візиту на «Супернову» майбутні дизайнери переповнені враженнями. Студентка 3 курсу Віра Якимчук зауважила, що побачивши будівлю наживо, має кілька ідей для роботи.

«Побачити все в живу набагато краще, з’явилися якісь ідеї. Я працюю над дизайном 2-кімнатної квартири на 4 поверсі. В мене вже є плани на кресленні», - розповіла студентка-дизайнер.

За її словами, наразі визначається зі стилем, у якому розробить дизайн для квартири. Зараз студентка опинилася перед нелегким вибором: популярний нині лофт чи модерн.

Студентка 4-го курсу Діана Колеснікова поділилася більш конкретними планами. Дівчина також розробляє дизайн для 2-кімнатної квартири, і зупинилася на стилі лофт. За час, поки працює над проектом, вже змінила кілька ідей.

«Насправді, багато варіантів. Один день сіла, на одну кімнату придумала 3 варіанти – надумала електрокамін та сидіння, щоб створити домашній затишок і тепло», - зауважила дівчина. У спальні вона вирішила зробити невелику робочу зону та власне спальню.

Дівчина зауважила, що знає про тенденції запитів – майбутні мешканці хочуть якнайраціональніше використати простір. Тому в своєму проекті дизайнер-початківець планує максимально заповнити простір.

Зрештою, з'ясувавши відповіді на всі питання, які їх цікавили, та озброївшись замірами, студенти повернулися до праці над дизайном квартир для «Супернови».

За тим, як відбуватиметься конкурс, слідкуйте на сайті будівельної компанії «Інвестор»: http://www.investor.lutsk.ua/

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вайман, прєкращяй!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні