На Волині можуть скасувати приміські електрички

0
-4
На Волині можуть скасувати приміські електрички
«Укрзалізниця» може відмінити приміські електрички на Волині, через те, що органи місцевого самоврядування не відшкодовують пільгові перевезення.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА 10 квітня, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Представники «Укрзалізниці» інформують, що минулого року в трьох областях: Волинській, Львівській та Запорізькій і місті Києві за пільгові перевезення не було відшкодовано жодної копійки. До слова, у Донецькій області у той же час був найвищий показник відшкодування – 84%.

Лише за перший квартал залізничники фіксують збитки у розмірі 20 мільйонів гривень. Так довго працювати залізниця, запевняють представники, не зможе.

Тому пасажирська компанія вже другий рік звертається до органів місцевого самоврядування, щоб ті уклали договори на пільгове перевезення громадян приміським залізничним транспортом та компенсації за це. Однак, більшість районів інформують, що в них немає коштів.

Зважаючи на це, стоїть питання про скасування залізничного транспорту приміського сполучення, особливо електропоїздів, які курсують в межах області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні