--> У Луцьку волонтери збирають гроші для незрячих діток | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку волонтери збирають гроші для незрячих діток

0
7
У Луцьку волонтери збирають гроші для незрячих діток
У Луцьку під назвою «Я хочу бачити життя» проходить фінал акції «Серце до серця». Більше тисячі волонтерів збирають кошти для дітей з вадами зору.

Акція проводилася в усіх районах Волиської області, а фінал благодійної акції відбувається сьогодні, 9 квітня, у Луцьку на Театральному майдані, де волонтери організували збір коштів заради допомоги дітям , - повідомляє ІА Волинські новини.

Зібрані кошти витратять на закупівлю обладнання у Волинську обласну дитячу лікарню для дітей із вадами зору, яке допоможе діагностувати захворювання у немовлят, вчасно виявити та ефективно лікувати сліпоту та косоокість.

Захід стартував близько 15:00 із колективних танців, а також учасники заходу під час флешмобу утворили велике серце.

Співорганізатор благодійного заходу Ірина Кочубей розповідає, що найактивнішими в проведення акції є студенти.

«Із початку старту збору коштів нам вдалося провести чимало заходів і ми бачимо, що найактивніші тут студенти. Приємно, що цього року нам допомагає сама погода, адже торік був дощ, вітряно й холодно. Ми закликаємо усіх долучатися до благородної мети, аби разом творити добро», - розповіла Ірина.

Усім, хто на майдані в скриньку з пожертвами кидає гроші, волонтери дарують символічні сердечка або малюють такі сердечка на обличчі. Один із тих, хто в цей день носить символ добра, – лучанин Святослав.

«Це дуже хороша акція, а найголовніше, що прозора, адже ми точно знаємо, що ці кошти надійдуть саме діткам, а не деінде. Я підтримав акцію матеріально, за це отримав наліпку у формі серця, яке символізує небайдужість людей. Я носитиму її, аби інші бачили, зацікавлювалися та теж допомагали збирати гроші», - говорить Святослав.

Зі слів організаторів, цього року зголосилися допомогти у проведенні акції майже 1200 волонтерів.

Збір коштів триватиме до вечора. На завершення акції о 20:00 відбудеться фаєр-шоу.

Нагадаємо, торік волонтери за виручені кошти під час благодійної акції «Серце до серця» купили обладнання для відділення реанімації Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання. Зокрема, вдалося зібрали 144 875,04 гривні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні