У Горохівському районі помер священик

2
1
У Горохівському районі помер священик
У селі Михлин Горохівського району у власному помешканні знайшли тіло священика.

Ще минулої неділі о.Йосип Стецяк молився з людьми у рідному Свято-Різдво-Богородичному храмі. Нічого не віщувало біди, хоч і священик у пожалівся на погане самопочуття, - пише Волинь-нова.

Люди зауважили це. Розхвилювалися ще більше, коли о.Йосип не відповідав на телефонні дзвінки, не відчиняв двері, а в хаті було включене світло.

Близько 21.00 години про свою тривогу віряни розповіли Михлинському сільському голові Мар’яні Білецькій, яка й викликала поліцію.

На жаль, коли з її допомогою ввійшли в дім, господар уже не зустрів своїх прихожан добрим словом, бо тихо відійшов у Вічність із земного життя.

Молячись за упокій душі свого духовного наставника, з вдячністю йому жителі Михлина згадують, як разом купували престол, нові дзвони, раділи розпису іконостасу.

Похоронили о.Йосипа на його батьківщині – Львівщині, де покоїться вся його родина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну ви даєте редакція. ви ж тиждень друкували новини по Михлину. там же цирки зі скачками з того і почались, що настоятель помер.
Відповісти
Рука Турака?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні