На Волині сусіди разом з пожежниками рятували хату

0
-2
На Волині сусіди разом з пожежниками рятували хату
У Володимирі-Волинському горів дах будинку.

У п'ятницю, 7 квітня, близько 18-ї години на «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Тичини, - пише Район.Володимир.Волинський.

Горів житловий будинок. На місце події виїхали рятувальник. На час приїзду вогнеборців «червоний півень» уже господарював на даху будинку. Пожежники за лічені хвилини погасили вогонь.

Рятувальники кажуть, що пожежа наробила б значно більше біди, якби не сусіди, котрі кинулись усіма підручними засобами рятувати помешкання разом із його господарями. Спільними зусиллями локалізували пожежу, яка пошкодила усього лише дах.

Ймовірною причиною загоряння є замикання старої проводки.

І хоча будинок зазнав пошкоджень, все ж його вдалося врятувати від подальшого руйнування завдяки пильності та небайдужості сусідів, котрі і вогонь до приїзду рятувальників почали гасити, і речі рятувати.

Нагадаємо, на Волині вночі у пожежі загинула жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні