--> У Польщі заявили, що теракт у Луцьку є частиною російської політики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі заявили, що теракт у Луцьку є частиною російської політики

0
1
У Польщі заявили, що теракт у Луцьку є частиною російської політики
У Польщі вважають, що обстріл консульства у Луцьку – це чергова справа рук росіян.

Говорячи про напад на луцьке консульство Польщі, котрий трапився вночі 29 березня, заступник директора польського Інституту транскордонної співпраці Адам Лелонк зазначив, що після руйнації пам’ятника полякам, котрий знаходиться на території Львівщини, російські провокатори вдалися до терористичного акту, - повідомляє Канал 24.

"Це був теракт і коли мова заходить про те, хто його організував, тут з точки зору української сторони все очевидно: почався інший, ще більш небезпечний етап російських провокацій", - заявив він.

"Немає жодного іншого логічного пояснення: складно уявити представника українського праворадикального руху, котрий прибіг би з гранатометом у Західну Україну і стріляв би по поляках замість того, щоб бути на фронті. Якщо хтось думає, що українські радикали зорганізували цей напад і навмисно скерували його проти Польщі, то це нонсенс", – пояснив він.

На його переконання, теракт у Луцьку є частиною російської політики, спрямованою на конфлікт між Польщею та Україною.

Він нагадав: російські політики і російські ЗМІ інтерпретували інцидент в Луцьку як акцію "бандерівців" з нагадуванням про "злочини УПА".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні