«Це як довірити сусіду квартиру, коли їдеш на море», - Михайло Імберовський про безвіз для України

1
-4
«Це як довірити сусіду квартиру, коли їдеш на море», - Михайло Імберовський про безвіз для України
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський вважає, що Європа зробила важливий крок назустріч українському народу, коли піпписала безвіз.

Про це Михайло Імберовський написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Читаю стрічку і дивуюсь окремим дописувачам на кшталт: "Для чого нам безвіз, якщо у нас в кишені порожньо?", "Хто туди поїде з "голою з....цею?" і інші думки присутні.. Вважаю досить поверхневим дивитись на безвіз, як на банальні подорожі до ЄС! Надання безвізу - це як визнання європейськості держави, серйозного партнера, це зрештою визнання України, як рівноправної з ЄС держави, це для порівняння, як довіряти сусіду квартиру, коли їдеш на море", - пише депутат.

"Потрібно відмітити, що такий безвізовий статус держави значно піднімає вагу українського паспорта, а отже і мене, як українця!
В сьогоднішній ситуації безвіз є досить серйозним і потужним фактором, таким собі козирем в руках України проти шулєрської росії та москалів!!! Хай закусять!" - додає Михайло Імберовський.

Політик зазначив, що сьогоднішнє рішення Європейського Парламенту викликало у нього досить сильні емоції і розчулило до сліз.

"Я знаю і пам'ятаю часи, коли вклеєна в паспорті навіть п'ятиденна віза виклакала шквал радості у того, хто її отримав і заздрощі того, кому відмовили.., а сьогодні Європа зробила справжній і реальний крок на зустріч моєму европейському українському народові! І я дякую усім, хто причетний до цієї великої справи", - додав Імберовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Михасю, ти ж "слуга народу", так розкажи НАРОДУ за які статки ти поїдеш до Європи, ти ж бідний як "церковний щур"https://declarations.com.ua/declaration/nacp_3bfcab36-decd-4223-bef7-b67be8c83f28 мабуть у дружини клянчиш на тролейбус
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні