На Волині звалили кілометр прикордонних стовпів

0
-2
На Волині звалили кілометр прикордонних стовпів
На Любомльщині невідомі повалили стовпи та порізали дріт вздовж лінії кордону.

У середу, 5 квітня, прикордонники наряду “Новоугрузьке” близько 2 години ночі виявив пошкоджені інженерно-технічні споруди (ІТС) попід прикордонною зоною, - пише Кордон.

З цього приводу того ж дня відбулася робоча зустріч сільських голів і прикордонників на території Гущанської сільради.

“Пошкоджено лінію ІТС загальною протяжністю 1 кілометр, сума завданих збитків встановлюється”, – зазначив т.в.о. начальника прикордонного відділу “Новоугрузьке” Олександр Чорний.

Як повідомив очільник громади села Забужжя Олександр Герун, для звичайних людей, котрі займаються сільським господарством, з огляду на останні події, нічого не зміниться. Пропуск за лінію споруд проводиться в звичайному режимі. Його колега з Гущі, сільський голова Олексій Нестерук, застеріг, що залишити без уваги такі дії не варто, потрібно знайти винних та притягнути до відповідальності.

“Серйозних конфліктів між громадою та Державною прикордонною службою не було. Якщо і виникали якісь спірні питання, то вирішувалися на сході сельчан, разом з представниками ДПС”, – зауважив начальник Луцького прикордонного загону Микола Скарвінко.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

“Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування за умисне знищення або пошкодження майна. Встановлюються обставини”, – додав начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні