«Фаєр-шоу» під Луцькрадою: активісти вимагають призначення виборів

5
5
«Фаєр-шоу» під Луцькрадою: активісти вимагають призначення виборів
У Луцьку активісти «Національного корпусу – Волинь» прийшли до міської ради, аби закликати депутатів «не вчиняти цирку», а пришвидшити призначеня виборів. Під будівлею ради вони палили фаєри і димові шашки, а після цього зайшли до сесійної зали, аби висловити свою позицію.

Акція відбувалася 6 квітня, - пише ВолиньPost.

Керівник організації Андрій Д’яченко з трибуни міської ради зауважив, що хоч під час попереднього сесійного засідання й взяли до уваги смерть міського голови, проте й досі відповідне повідомлення не відправлене до Верховної Ради.

Невдовзі парламентарі йдуть на «канікули», тому такі дії лише затягують можливість призначення виборів у місті. Натомість, не враховують 15-денних строків, передбачених законом, для передачі відповідного повідомлення.

«Ви, пане секретар, не відсилаєте рішення, відтягуєте», – звернувся Д’яченко до Поліщука. Тому, за його словами, є всі підстави вважати, що таким чином Поліщук намагається якнайдовше втриматися у кріслі.

Активісти зауважили, що просять не посилатися на процедурні рішення, а якнайшвидше відправити рішення у Верховну Раду, аби лучани мали можливість вибрати для себе міського голову, а не перебувати у «підвішеному стані».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупе бидло. Яби ті клоуни хоча б трохи розумілись в законах, то б знали що призначити вибори може лише верховна рада, але їм це і знати не треба це добре знають кукловоди які ними керують. Де це бидло було коли піднімали ціну на проїзд а ні де, бо ж на цьому піару не заробиш
Відповісти
Жителю.Навіть добавити нічого."Вкрали" мої думки.Стадо колгоспних дегенератів, які каламутять воду. Я впевнений, що це справа рук "папередніків", у яких ще досі в сраці крутить "удаль билих врємьон".
Відповісти
Підтримую !! Продажні тварини !!! І ті,і інші !!!
Відповісти
Та ви що, оніжєдєті
Відповісти
О, палице-боти вилізли в коментах:)
Ви хоча б трохи завуальовуйте, не "радість" шефа так явно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні